Snežana Đurišić poludela, napušta „Zvezde Granda“ zbog Jelene Karleuše

Snimanje emisije „Zvezde Granda“ polako se privodi kraju, zbog čega je Snežana Đurišić srećna, ali i tužna, jer narednih nekoliko meseci neće imati priliku da se viđa s ostalim članovima žirija koji su joj kao porodica.

– Žao mi je što se snimanje privodi kraju. Ne volim vreme rastanaka, pa svake godine u finalu jedni drugima tužno kažemo: „E, aj vidimo se brzo.“ Već posle nekih mesec dana počne da nam nedostaje sve ovo, pa se čujemo telefonom. Popiću kafu sa svakim od kolega koga sretnem, a to se često dešava na tezgama – kaže Snežana.

S obzirom na to da se prilikom dolaska na snimanje emisije srela s Marijom Šerifović, ali da se nisu pozdravile, mnoge je zanimalo da li su u sukobu.

– Svi bi da se mi posvađamo (smeh). Marija je moje dete i nema svađe. Nema mesta tome – kratko je rekla pevačica ne želeći dalje da komentariše zašto su se iskulirale. Jelena Karleuša je pre nekoliko dana na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi Snežana koja psuje svoju koleginicu.

– Je*em ti, ub*ću te! U ovom haosu sadašnjem, ti mi pričaš o pornografiji – zapr.tila je pevačica koleginici, a sada objašnjava zbog čega je nastala pometnja i navodno je Snežana htela da napusti žiri.

– Ma meni je to savršeno smešno, pa to je Jelena. Vi ne znate pozadinu toga. Na snimanju „Granda“ sam pevala „Kaluđera“ i onda su krenuli da se šale kako je to po*nogra*ska pesma. Bilo je simpatično s obzirom na to da je pesma iz Vukovih zapisa, sve je jasno. Onda sam ja njoj rekla: „Pa zar ti je malo na sve ovo što mi se dešava da me zezaš“ i onda je ispao kao štos – rekla je Snežana kroz smeh, a na pitanje novinara da li je pod „haosom“ mislila na priče o njoj i Vanji i navodnoj prevari, ona je odgovorila:

– Nije bitno šta sam ja mislila, ona zna na šta sam ja mislila. Sve je tu jasno. To je neka moja prestroga orijentacija, a ona je potpuno slobodna i svoja na tu temu – rekla je Snežana.

Izvor: alo.rs