Snajka Lepe Brene dolazi iz sela Budilovina: Nekada je brala kupine za 20 evra

Sandra Miljaković ima 26 godina i dolazi iz sela Budilovina koje se nalazi blizu Brusa, gde i sada živi njena porodica. Devojka Viktora Živojinovića, studira na Filološkom fakultetu u Beogradu i radi kao šminkerka, a njih dvoje su skoro godinu dana zajedno.

S obzirom na to da je njihov odnos stabilan i da Sandra trenutno živi u Breninoj vili na Bežanijskoj kosi, odlučili smo da posetimo Budilovinu i da se malo više raspitamo o njoj.

Porodica Miljaković živi u blizini centra sela, njihova porodična kuća je velika, zidana od cigle i s prostranim dvorištem.

Sandra je najmlađe dete i ima dva brata – Marka i Miloša. Marko je završio Mašinski fakultet u Kragujevcu, gde i sada živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu i radi sa ocem Zvezdanom Miljakovićem u porodičnoj firmi koja se bavi proizvodnjom metala i prohroma. Majka je prava domaćica i bavi se kućnim poslovima, a pomaže i u poljoprivredi, jer uzgajaju kupine.

Sandra je bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu, nakon čega se upisala na Filološki fakultet, studira srpski jezik i književnost. Uvek je bila uzorna devojka, radila je u poljoprivredi za nadnicu od 20 evra i niko je ne pamti po skandalima.

Uspeli smo da stupimo u kontakt i sa Sandrinim ocem Zvezdanom, koji nam je u ljubaznom razgovoru otkrio da je oduševljen ćerkinim izborom.

„Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, deluje mi da je lepo vaspitan. Nismo ga još upoznali jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lepo vaspitana, uvek je bila odličan đak, student, dete za primer. Zna i da kuva, skoro je kuvala slatko, bila je u Budilovini pre dve nedelje“, kaže ponosni tata i dodaje da, iako njegova mezimica boravi u Breninoj kući, tamo se nije zvanično preselila.

„I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili verovatno zbog virusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i negovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je celu kuću, oprala zavese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala“, kaže Zvezdan.

S obzirom na to da je najmlađe dete, pitali smo Miljakovića da li su on i supruga razmazili Sandru.

„Mi smo se trudili da je lepo vaspitamo, malo smo je razmazili jer je najmlađa. Ja sam priželjkivao da treće dete bude ćerka i ispunila mi se želja. Ona je ista ja, liči na mene i ponosan sam na nju“, završava Zvezdan.

Kada je u pitanju buduća prija Lepa Brena, Zvezdan kaže da ju je već upoznao pre više od 30 godina.

„Brenu sam upoznao početkom 80-ih, ko bi tada rekao da ćemo da postanemo prijatelji (smeh). Šalim se, ja decu ne požurujem i neću da utičem na njihove odluke. Sećam se da je Brena tada došla na Kopaonik helikopterom, snimala je nešto. To je bio događaj kad je ona bila ovde. Ja sam tad bio u vojsci. Sećam se toga dobro, imam čak i slike s njom, moram da ih potražim, tako da, kad se budemo sreli, znamo se, samo ću je sad bolje upoznati“, završava Miljaković.

Izvor: kurir.rs