Smuvao sam se sa prijateljicom moje majke koja ima 40 godina

Nadam se da će vam ova moja priča biti zanimljiva za čitanje. Moje ime je Filip, a moja majka je poznato ime na estradi. Zbog ovoga sam uvek imao privilegije svuda i na svakom polju. Naša kuća je „hotel promaja“, što se kaže, hahaha, uvek neko dođe, a neko ode. Mama mi je kupila garsonjeru u zgradi u kojoj živi njena prijateljica.

Znate li kako ona izgleda? Ima skoro 40 godina, ali se na njoj godine ne primećuju. Nosi uske farmerke i dubok dekolte, ima dugu plavu kosu i pune sočne usne poput Anđeline Džoli. A da li znate u čemu je par puta otvarala vrata? U prozirnoj spavaćici – Sve se vidi !!!

Kad silazim stepenicama i naletim na nju, namerno zastanem da bih razgovarao sa njom, a onda imam problem da smirim hormone. Često dođe na kafu kada sam sa prijateljima, ali bogami i kad sam sam. Osećam da joj se sviđam, primetio sam dosta znakova, pričao sam o tome prijateljima. Zavodljivo mi se smeši, namerno se naginje i pokazuje dekolte, koristi svaku priliku da me dodirne, igra se mojom kosom,…

Prošle nedelje me je pozvala da proveri da li sam u stanu. Rekla mi je da je boli glava, pa ako hoću da joj kupim neki lek. Otišao sam do apoteke a zatim do nje. Otvorila mi je vrata oskudno obučena. Rekla mi je da je sama, suprug je bio na službenom putu, van zemlje. Zamolila me je da je izmasiram. I tako je sve počelo. Masirao sam je, počela je da me dodiruje i završili smo u krevetu.

Sada ne znam kako da se ponašam kad se ponovo vidimo. Ne znam kako da se ponašam pred majkom. Rekao sam prijateljima i nisu mi poverovali. Rekli su mi da će naredni put da se sakriju u ormar da bi se uverili. Biće zanimljivo! Hehehe