Sloboda Mićalović o braku sa Vojinom: „Kad se raspravljamo, on mi ispravi leskovački akcenat“

Popularna srpska glumica Sloboda Mićalović retko kada govori o privatnom životu i o braku sa glumcem Vojinom Ćetkovićem, koji je 10 godina stariji od nje, a sada je otkrila kako izgledaju njihove rasprave.

„Kada mi nije sve po volji, čuju se akcenti koji su drugačiji i kratki. Kada se Vojin i ja raspravljamo, on mi ispravi akcenat. U Beogradu sam više nego u Leskovcu i sad sam najgora varijanta jer malo govorim kako treba, malo s tim leskovačkim akcentom“, priča glavna glumica iz „Tajne vinove loze“ i priznaje da joj odlazak u rodni grad, otkad je izgubila oca, teško pada.

„Ranije mi je bilo mnogo lepo u Leskovcu, a posle gubitka oca bolno mi je kad odem tamo. Bilo je divno kada smo se tokom leta okupljali porodično i provodili po dva meseca zajedno, ali više to nije isto. Nama glumcima treba mnogo više da prevaziđemo gubitak“, iskreno priča Mićalovićeva i komentariše da joj prija što ima starijeg partnera koji je njihovoj deci veći autoritet od nje.

„Desetogodišnja razlika između mene i Vojina je prednost, to sam znala od rane mladosti zato što sam odrastala pored bake i deke između kojih je ista razlika u godinama. Nas dvoje smo svesni da imati ćerke bliznakinje znači da moramo da budemo strogi, da su one mala vojska koja treba da bude poslušna. Tako se stalno dešava da mene lakše obrade, a tata im je veći autoritet“, kaže glumica i dodaje:

„Naše ćerke Mila i Vera su dvojajčane bliznakinje i dosta se razlikuju, a ipak ne mogu jedna bez druge. Kada su bile bebe, prvih 40 dana spavale su u istom krevetu. Danas jedna drugu uče pravilnom izgovaranju reči i slova.“

Dok Sloboda u porodičnoj kuhinji priprema deserte, Vojin je zadužen za glavno jelo.

„On kuva mnogo bolje od mene. Sposoban je da gotovo u sekundi smisli šta će da pripremi i, što je neverovatno, ume da skuva odličan ručak od veoma ograničenog broja namirnica“, kaže Sloboda.

Izvor: story.rs