Sloba Radanović i Jelena Đuričanin odredili datum venčanja: Planiraju 300 zvanica, a evo kakvu je venčanicu je odabrala i ko će im pevati

Sloba Radanović siguran je da život želi da provede pored Jelene Đuričanin, a par je zakazao svadbu za 19. septembar u 14 h u opštini Voždovac.

Oni su se opredelili za taj datum jer računaju da će se situacija do tad skroz smiriti, a nakon toga će istog dana napraviti svadbeno veselje.

– Pre nekoliko dana Sloba i Jelena došli su u opštinu Voždovac da zakažu građansko venčanje. Tražili su da bude sredinom septembra, te su dobili 19. – otkrio je izvor iz opštine Voždovac za „Srpski Telegraf“.

Par ne želi ogromnu svadbu, već toliko veliku da mogu pozvati sve ljude koji su od starta podržavali njihovu ljubav.

– Planirano je 300 ljudi, Sloba i Jelena ne žele nešto preveliko, ali ipak moraju da ispoštuju sve prijatelje, rodbinu i mnogobrojne kolege. Jelena već bira venčanicu. Svidela su joj se tri modela svetskih dizajnera, a najviše roze haljina Vere Vang, sa bogatim cvetom sa strane. Takođe joj se jako dopada elegantna kuši, jednostavnog, ali efektnog kroja , kao i perfektno skrojena venčanica Dženi Pekam boje šampanjca. Dekoracija će biti svedenih boja, sa dosta belog cveća, a bidermajer će napraviti od prirodnog cveća – rekao je izvor, pa dodao:

– Njih dvoje hoće da angažuju Magla bend, koji je jako popularan trenutno i uvek zadužen za odličnu atmosferu, a kako se očekuje veliki broj ljudi sa estrade i javnog sveta, biće ovo svadba za pamćenje.

Podsetimo, Sloba i Jelena započeli su vezu prošle godine. Đuričaninova se razvela od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina, a pevač je, čim je ugledao, znao da je ona žena njegovog života. Sloba za sobom, takođe, ima jedan brak, sa koleginicom Kijom Kockar.

Izvor: blic.rs