Slavlje kod Ilde Šaulić, najbliži se okupili, došla i Goca: Pevačica nije skidala osmeh s lica, danas je poseban dan (FOTO)

Pevačica Ilda Šauluć organizovala je žurku povodom 3. rođendana ćerkice Eme u jednoj igraonici u Beogradu, a slavlju su prisustvovali članovi najuže porodice, kao i nekoliko Ildinih prijateljica.

Šaulićeva nije želela da slavlje bude medijski ispraćeno, ali je ekipa „Alo!“ uspela da uslika srećnu porodicu dok pristiže na žurku.

Prva je došla Ilda, koja je nosila ćerkicu Emu i nije skidala osmeh sa lica. Malena princeza nosila je plavu haljinu, dok je mama bila u sportsko-elegantnoj kombinaciji.

Nakon Ilde stigao je i njen muž Bojan, koji je iz automobila izneo hranu koju su pripremali za Emin rođendan. Tu su bile kiflice, meso, torta i druge raznorazne đakonije.

Poslednja na žurku stigla je Goca Šaulić, Ildina mama, a ono što su svi primetili jeste da ona i dalje nosi crninu zbog smrti supruga Šabana Šaulića. Osim Goce, slavlju su prisustvovali njen sin Mihajlo sa verenicom, kao i pevačica Marina Tadić i voditeljka Dajana Paunović.

Izvor: alo.rs