Slatka tajna: Par je krio da očekuje blizance, snimio je reakcije bliskih kada im je pokazao bebe

Par je krio od porodice i prijatelja devet meseci da očekuje blizance, bi im nakon rođenja blizanaca priredio slatko iznenađenje.

Rut i njen suprug Ben pokušavali su dobiti dete dve godine i nakon četiri neuspešne insominacije, odlučili su ostvariti svoj san in vitro oplodnjom. Bili su otvoreni i iskreni prema svojim najmilijima u pogledu njihove borbe sa neplodnošću.

Međutim, nakon što su otkrili da će postati roditelji, odlučili su da zadrže nekoliko „malih“ tajni za sebe. Rut i Ben ne samo da su svima rekli da će imati jedno dete umesto dvoje, već namerno nisu rekli bebin pol.

„Iznenadili smo naše prijatelje i porodicu kada su videli da imamo blizance! Znali smo da će se naši najmiliji i prijatelji radovati kada shvate da naša porodica ima DVA nova člana, pa smo odlučili da snimimo njihove reakcije. Mislili su da dolaze da vide da li imamo dečaka ili devojčicu, ali su bili šokirani kada su saznali da imamo oboje. “

Srećni roditelji pozivaju sve koji se suočavaju sa neplodnošću da nastave da se nadaju i da nikada ne odustaju.

„Ne možemo biti zahvalniji za Džeka i Izi. Jedan od osam parova ima neplodnost u nekom obliku, a bol zbog nesposobnosti da osnujete sopstvenu porodicu ne može se opisati rečima. Mnogo je neverovatnih muškaraca i žena koji se bore za porodicu, a vi to možda ne znate. Moja poruka njima je da ostanu jaki i ne gube nadu. Imamo vas u našim mislima i našim molitvama „, dodala je.