Sipao je sirće i sodu bikarbonu u sudoperu i rešio više problema odjednom (VIDEO)

Kad vidite šta se dešava kad sipate sirće i sodu bikarbonu u sudoperu, biće vam jasno da to treba da radite barem jednom mesečno. Evo i zašto!

Sirće je jako korisno u kući i to ne samo za salate. Pogledajte video ispod teksta i saznajte za šta sve može da vam posluži. Mi vam predlažemo sledeće stvari.

Možete da otpušite zapušene cevi. Uklanja lepljive ostatke na staklenim i drugim površinama. Uklanja neprijatne mirise. Trećina sirćeta i dve trećine vode, uz nekoliko kapi deterdženta za sudove, je fenomenalan rastvor za čišćenje kuptilskih i kuhinjskih elemenata. Možete koristiti i raspršivač. Napravite zamku za vinske mušice od jabukovog sirćeta i folije.

Dalje, četvrtina sirćeta i tri četvrtine vode u raspršivaču pomaže da se ispravi izgužvana odeća. Ako mačke vole da grebu kauč, samo poprskajte malo sirćeta po njemu. Malo sirćeta sipajte u vodu u vazi sa cvećem. Cveće će duže trajati. S mekanom krpicom i sirćetom savršeno ćete očistiti naočare. Rešite se kamenca s posuđa tako što ćete kratko prokuhati vodu sa sirćetom u njemu.

Izvor: espreso