Šešelj žestoko isprozivao Radu Trajković: Niko nije očekivao ovako nešto

Nakon što se proširila vest da će Rada Trajković predsednica Evropskog pokreta Srba za Kosovo i Metohiju dobiti policijsku zaštitu, oglasio se Vojislav Šešelj koji nije imao lepe reči tim povodom.

Pre svega, Rada je za medije već rekla da se obratila MUP-u Srbije, jer je, kako kaže, osetila da su njena i bezbednost njene porodice ugr.ženi, kao i da joj je policija rekla da će dobiti zaštitu i dodala da očekuje da joj bude saopšteno kakav će vid zaštite dobiti.

Podsetimo, pojavile su se informacije o ulozi Rade Trajković u istrazi ub.stva Olivera Ivanovića.

Nakon toga oglasio se predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj čiji je inače, Rada nekada bila član.

On je nedavno za Espreso rekao da je njegova nekadašnja „partijska drugarica“ Rada Trajković izbačena iz Vlade Slobodana Miloševića jer je pokušala da protežira svog brata, koji je bio sudija opštinskog suda u Nišu, da bude mimo procedure predložen za sudiju okružnog suda u Nišu.

Sada je četnički vojvoda rekao svoje mišljenje jasno i glasno i prozvao Radu da je srpski izdajnik, šljam i ološ:

– Svaki čas neki srpski izdajnik traži da ga obezbeđuje srpska policija.I onaj šljam i ološ Rada Trajković, koju sad vidimo u ulozi prevejanog denuncijanta i krivokletnika. Njoj jedina opasn.st pre.i od bivšeg muža Veska, pa treba da je štiti Ranđel Nojkić, koji je Vesku rogove nabijao – jasan je bio Šešelj.

Lider radikala nije naišao na podršku od strane tviteraša, već su osuli paljbu po njemu što se moglo videti u komentrima na njegovu objavu:

Izvor: espreso.rs