Sergej se konačno zaljubio: Ne odvaja se od poznate književnice – Zbog zgodne brinete promenio stil i ponašanje (FOTO)

Dugo se javnost pita da li Sergej Trifunović ima devojku. Istovremeno su svi znatiželjni da saznaju, ako je glumac zaista sve ovo vreme sam, šta je to što ga sperečava da konačno stupi u zreo o odnos i možda vezu ozvaniči brakom.

Svi njegovi drugovi odavno su se oženili, imaju i naslednike, zbog čega se donedavno verovalo da Sergej uživa u svojoj samoći. Međutim, jedna fotografija osvanula na njegovom Instagram profilu nakratko nas je razuverila da je glumac svoje srce za lepši pol zatvorio.

Nakon te jedne slike pojavila se i druga i treća, a zatim čitav splet fotografija na kojima je jedna devojka. Naime, glumac već danima objavljuje slike autorke romana “Jefimija, žena koja čeka”, Minje Marđonović zbog čega su se svi zapitali je li ona nova devojka Sergeja Trifunovića.

Minja je priznata književnica, koja priprema dopunjeno izdanje “Jefimija, žena koja neće”, a veruje se da ju je baš ljubav prema pisanju spojila sa Sergejem, koji se dosta promenio otkako provodi vreme sa njom.

To su primetili i njegovi prijatelji i fanovi koji mu često pišu komentare ispod fotografija a i Sergejev izraz lica pokazuje da mu se nešto posebno dešava u životu. Da li to ima veze sa Minjom, ima li među njima nešto više od prijateljstva, da li ju je upoznao sa roditeljima i poveo u svoj dom, pokazaće vreme.

Izvor: story.rs