Sećate se male devojčice koja je pevala sa Čolom? Danas živi daleko od Srbije i ne biste je prepoznali (FOTO)

Mala devojčica Ivana Legin sa Zdravkom Čolićem otpevala je pesmu „Čaje šukarije“ danas živi u Australiji i ima preko trideset godina.

Mnogi se sećaju riđokose, pegave devojčice Ivane Legin koja je sa Zdravkom Čolićem otpevala veliki hit „Čaje Šukarije“.

Ivana živi i radi u Australiji. Ima 33 godine i bavi se režijom, produkcijom i marketingom. Njenu karijeru prekinuo je rat, a nakon toga je javni život više nikada nije privlačio. Ivana je iskusila izbeglički život koji je i danas ostavio ožiljke.

Devika Bilimoria Photography

Gepostet von Ivana Legin am Donnerstag, 14. März 2013

– Izbeglištvo je išlo preko Beograda, Zagreba, Rusije pa tek onda do Australije. Kao i svima ostalima koji su lutali svetom pokušavajuci da nađu svoj kutak mira i sigurnosti bilo je nemirno, nesređeno i nestabilno. Tek što smo se navikli na jednu školu i način života, našli smo se u drugom okruženju sa novim jezikom i kulturom. Nije bilo lako, ali ovakva iskustva definitivno jačaju. Mali ožiljci će uvek biti prisutni, nekada će da zasvrbe ili da se upale, obično kada to najmanje očekujemo. Međutim, na to lgedam kao proživljeni život i kad taj ožiljak zasvrbi samo me podseti da sam u 33 godine preživela nešto što mnogi nisu sa 90 – rekla je Ivana u intervjuu za portal „Lola“.

Love in Rome. Ljubav u Rimu.

Gepostet von Ivana Legin am Montag, 25. August 2014

Izvor: alo.rs