Saša Popović potršio milion evra na ovo, pa Suzana Jovanović pobesnela

Vest da je Saša Popović kupio jahtu od milion evra odjeknula je u domaćoj javnosti. Međutim, kako prenosi Scandal, njegova supruga Suzana Jovanović nije oduševljena ovim potezom svog supruga.

Njoj navodno smeta to što je previše novca otišlo na ovo luksuzno plovilo, a kada se na sve to doda činjenica da isto tako mnogo novca svake godine ode na održavanje istog, Suzana tvrdi da su mogli kao i do sada naprosto da tokom leta iznajme jahtu.

Ipak, prema navodima spomenutog nedeljnika, Popović smatra da ovakav luksuz sebi mogu da priušte s obzirom na to koliko rade i kako im ide biznis.

– Jahta je dugačka oko 18 metara, stara je oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i nije čudo što je koštala milion evra. Saša nije ni pitao za cenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je: „U redu, kupujem“. Koliko znam, trebalo bi narednih dana da stigne do opatijske uvale, gde će biti stalno parkirana, a Sale će već krajem meseca moći da je koristi jer je potrebno – ispričao je izvor.

Izvor: pulsonline.rs