Saša Popović operisan u privatnoj klinici u Beogradu

Prvi čovek „Grand” produkcije Saša Popović je pre dva dana u ranim jutarnjim časovima došao u privatnu kliniku u Beogradu da bi rešio problem koji već duže vreme ima.

Saša Popović uvek je nasmejan, bez obzira na to šta mu se dešava u životu. Tako je bilo i u četvrtak ujutru, kada ga je naša ekipa zatekla ispred jedne privatne klinike u koju je došao da laserski reši problem na oku koji ima već izvesno vreme. Naime, Saša je imao zakazanu operaciju u devet ujutru, ali je ona zbog njegovih obaveza pomerena. U 10.30 Sašu je u bolnicu dovezao prijatelj, a on se odmah uputio unutra. Privatna klinika nalazi se na prometnom mestu u gradu, te Popović nije časio ni časa kako bi obavio ono što je neophodno. Iz automobila je odmah ušetao u kliniku.

– Saša je uvek za to da je bolje da se svaki zdravstveni problem rešava brzo i efikasno i nikako ne voli da čeka šta god da je u pitanju. Zato je u dogovoru sa doktorima brzo i zakazao pregled, konsultacije, a potom i operaciju pomoću lasera – kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Saša Popović je na kliniku je ušao sam, a unutra je proveo skoro dva sata. Za to vreme, direktor “Granda” rešio je problem koji je imao, razgovarao sa doktorima i kada mu je saopšteno da je sve u najboljem redu, mnogo srećniji izašao je napolje. U pola jedan po Sašu Popovića je opet došao prijatelj i u automobilu marke “smart” odvezao ga u nepoznatom pravcu. Popović je sve vreme bio nasmejan i raspoložen, a budući da je u pitanju brz i efikasan način rešavanja očnih problema, te da nije bilo potrebe da leži u bolnici, nekadašnji muzičar nije imao nikakve zavoje na licu.

Podsetimo, Saša je početkom marta već imao intervenciju na oku, kada je skinuo čmičak. Iako mu čmičak u početku nije pravio problem, on se u jednom momentu inficirao i stvar se zakomplikovala. Saša je tada celu operaciju kratko prokomentarisao rečima:

– Izvađen mi je vanzemaljac veličine graška. Sad je sve u redu – rekao je tada za “Blic” Popović.

Da je klinika u koju Popović godinama dolazi i te kako stručna, dokaz je i to što im direktor “Granda” u potpunosti veruje, te je svoje zdravlje, ali i zdravlje svoje porodice prepustio doktorima u ruke.

Prošle godine operacija zuba trajala pet sati

Početkom 2018. godine direktor „Granda” operisao je vilicu zbog problema koje je imao sa implantima. Tada je, kako se navodilo, operacija trajala čak pet sati, ali se Popović kao i uvek odmah vratio svojim poslovnim obavezama kao da se ništa nije desilo.

Izvor: blic.rs