Sarapa na Hepiju: Ne, niste pogrešili kanal – A onda je Rudanka Mariću rekla da je glup

Ljubitelji jutarnjih programa na našim televizijama jutros su u čudu vrteli kanale i vraćali se po nekoliko puta da provere da li su onako još bunovni dobro videli pošto se voditelj TV Pink Predrag Sarapa jutros ukazao na TV Hepiju.

Međutim, posredi nije bio novi TV transfer već samo Sarapino gostovanje u rivalskom jutarnjem programu Milomira Marića, tačnije u rubrici „Gost voditelj“.

Prava poslatica za gledaoce koji vole TV prepucavanja bilo je i gostovanje hrvatske spisateljice Vedrane Rudan koja je od milja Mariću nekoliko puta rekla Mariću da je retardiran, prostak, divljak a da je Sarapa gospodin čovek za njega, te nastavila u istom stilu rekavši mu da mu je emisija Ćirilica davež, kao i da je dosadan.

Marić joj je na sve to odgovorio sa osmehom rekavši će žene tek sad poludeti za njim i zahvalio joj što mu diže cenu.

A onda je Rudanka nastavila u sličnom stilu…

– Ti si pametan čovek… ponekad… Šta će tebi Evropska unija? Svi pametni znaju da smo ulaskom izgubili more, hotele, ceste, rafinerije, sve je to postalo mađarsko, nemačko, američko… – rekla je Vedrana Rudan dobacujući Mariću da će (predsednik Aleksandar) Vučić verovatno doživeti infarkt jer ga davi svojim 24-časovnim intervjuima.

Rudanova je dodala i sledeće:

– I dalje govorite u gluve uši… Ja ne razumem zašto neko sanja ulazak u EU – kazala je Vedrana na šta joj je Marić rekao da još sanja Evropu, a ona njemu: „Zato što si glup!“

Izvor: kurir.rs