Sa 46 godina lepa i otmena, a bez plastike: Mnogi joj govore da liči na Moniku Beluči (FOTO)

Navikli smo da Ninu Badrić uglavnom vidimo doteranu i u glamuroznim izdanjima, ali ova pevačica u privatnom životu voli da bude i rasterećena, pa je često u opuštenim, modernim kombinacijama i sa vrlo malo šminke.

Lepa Hrvatica nema problem ni sa tim da i javnosti pokaže kako izgleda u tim trenucima, pa neretko na Instagramu sa pratiocima podeli kako izgleda kada oko njenog imidža nije angažovan čitav tim stilista, šminkera i frizera!

Tako je Nina nedavno objavila jednu baš takvu fotografiju sa odmora u Italiji, na kojoj pozira u sportskom duksu, sa raščupanom kosom i bez šminke.

„Šminka u fioci, mozak na ispaši“, napisala je ova 46-godišnjakinja pored fotografije, i svojim pratiocima poželela dobro jutro.

Njeni fanovi su oduševljeno reagovali, pa su se nizali lajkovi i komplimenti, a mnogi su složni u oceni da je Nina svakako prelepa i da joj nije potreban mejkap kako bi blistala.

„Vau, deset godina mlađa“, „Tebi ne treba šminka“, „To je prava, prirodna lepota, ženstvena“, samo su neki od komentara.

Neki su ipak tvrdili da ova dama nije u potpunosti iskrena, i da ipak ima malo šminke na licu. „A maskara?“, „Ma da nema šminke. Ima, al ne one teške, da se ne varamo“, ostavili su svoje mišljenje i neki skeptici.

Izvor: zena.blic.rs