Rukometaš se oženio devojkom iz Kenije: Evo kako su se upoznali Miloš i Angela, a nadimak koji joj je smislila mladoženjina rodbina je pravi hit

Od davnina je poznato da ljubav nema granice i da spaja devojke i mladiće sa svih strana sveta, svih boja, rasa, vera. Zaječar je upravo bogatiji za takav jedan divan par, koji je zavredeo veliko interesovanje i pažnju žitelja grada na Timoku.

Zaječarski rukometaš Miloš Ćirić (31), koji je branio boje popularnih „delija sa Timoka“, planirao je da se ponovo vrati u Zaječar i svoj matični klub, ali ukazala mu se primamljiva prilika da radi u Abu Dabiju (Ujedinjeni Arapski Emirati), gde i sada živi i radi.

Miloš je u Dohi upoznao Angelu Mutua (29), bivšu odbojkašicu i reprezentativku Kenije, koja je takođe i uspešan foto model i menadžer u Katar Ervejzu u Dohi. Uspešnu emotivnu vezu su krunisali u Zaječaru.

Prošlog vikenda ovo dvoje mladih i uspešnih sportista, krunisali su svoji ljubav pred matičarem, sudskim prevodiocem, kumovima i svatovima brakom, piše „radiomagnum“ iz Zaječara.

Anđa, kako joj već tepaju Miloševi najbliži, svom prezimenu dodala je i Ćirić, pa će se ubuduće zvati Angela Mutua Ćirić.

Venčanje je najpre održano u Sabornoj crkvi Rođenja Presvete Bogorodice u Zaječaru, a potom i Građansko venčanje u restoranu, u kojem su se obećali na večnu ljubav.

Posle proslave ljubavi Angela Mutua Ćirić i mladoženja Miloš Ćirić vraćaju se radnim obevazeama – Angela u Dohu, a Miloš u Abu Dabi.

Nakon toga odlučiće u kom će gradu, odnosno na kom će kontinentu živeti i raditi.

Izvor: kurir.rs