Roditelji Bogdane Rodić – Veljku u miraz dajemo kuću: S prijom Cecom smo prvo podelili radost zbog unučeta

Roditelji verenice Veljka Ražnatovića srećni su što je njihova ćerka trudna i već su počeli da se spremaju za svadbu, koja je zakazana za 24. novembar

Nakon vesti da će Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić postati roditelji, ekipa Kurira uputila se u njeno rodno mesto Titel da vidi kako budući baba i deda iščekuju rođenje prvog unučeta.

Budući da je snajka Cece Ražnatović pre tri dana saznala da je u drugom stanju, oni su odmah zakazali venčanje za 24. novembar u hotelu „Hajat“. Dok buduća mlada obavlja preglede u Beogradu, Veljko Ražnatović boravi u Titelu u kući koju će dobiti u miraz. Bogdanina majka Danijela i otac Bogdan presrećni su zbog lepih vesti, pa su tako našu ekipu pozvali u kuću na čast i više puta nazdravili domaćom rakijom.

– Veljko mi je u utorak javio radosne vesti. Prvo smo bili u šoku, a ujedno i presrećni. Nismo se nadali prinovi jer se o tome nije pričalo niti se vršio pritisak. Deca žive zajedno već godinu dana u Beogradu i lepo im je. Mislili smo da će još da uživaju u ljubavi i putovanjima – kaže ponosni deda, da bi se zatim buduća baka ubacila u razgovor. Ona kaže da je odmah nakon saznanja pozvala priju Cecu.

– Bila je presrećna, a uveče smo mi ovde, a oni tamo, okupili prijatelje da proslavimo. Nije bitno da li će biti muško ili žensko, bitno je da je živo i zdravo. To je naše pravilo – kaže Danijela.

Iako je par venčanje planirao tek za narednu godinu, saznanje da će za sedam meseci postati roditelji ubrzalo je njihovu svadbu.

– Venčanje će biti krajem novembra. U selu nas svi pitaju kad će biti svadba. Kad sam im govorio da ne znam, niko mi nije verovao. Deca žive zajedno i lepo im je. Nakon svadbe živeće u Beogradu jer ne žele da Cecu ostave samu. Ovde takođe mogu da žive, može se reći da je istina da Veljku dajemo kuću u miraz, ali opredelili su se za veći grad. Njihova odluka za nas je zapovest – kaže Bogdanin tata i ističe da ima zeta za primer.

– Veljko je dečko na mestu, ima dobru dušu. Nas ne zanima šta se ranije pisalo o njemu. Normalno je da će mlad dečko s takvim statusom da izlazi, provodi se i menja devojke. Međutim, sada je totalno drugačiji. Posvećen je Bogdani i sportu. Tretira je i gleda kao kraljicu, a nama kao roditeljima je to najbitnije. On voli Titel i redovno dolazi – ističe Cecin prijatelj.

– Bez obzira na to što je ona s Veljkom, nije se promenila, pa nam i dalje pomaže oko farme pilića. Eto, prošlog vikenda je bila ovde i radila je s nama na pijaci. Ranije je uglavnom imala fizički napor, dizala je teške džakove, a ovog puta kao da je predosetila trudnoću, nije se fizički umarala – kaže Bogdanin tata.

Njegova supruga ističe da je s folk zvezdom u sjajnim odnosima, ali da nemaju vremena da se često viđaju:

– Ceca ima koncerte, a mi smo u poslu. Nemamo vremena kao nekad, prošla su ta vremena da se sedi i druži po kućama. Mi se s njima redovno čujemo. Sada smo još vezaniji, imaćemo prinovu, pa će viđanja svakako postati češća. Sada smo familija.

Baka Bogdane Rodić Jevrosima Rodić oduševljena je što će dobiti praunuče.

– Ne mogu da dočekam praunuče. Bogdana je moja unuka i ne mogu da verujem da će postati majka. Jako smo povezane i slične. Kad sam ostala udovica, ona je sa mnom spavala u krevetu – kaže baka.

Bogdanini roditelji kažu da je Veljko trenutno u Titelu, u kuću koju Bogdana nosi u miraz.

– Kupili smo tu kuću pre nekoliko godina jer je bila na najlepšem mestu u kraju. Mladenci će tamo imati mir jer nema komšija, što nam je i bio cilj. Kad borave ovde, uglavnom tamo provode vreme. Veljko je iz Beograda doveo kerove i drži ih tamo u boksu i brine o njima. To je njihovo.

Izvor: kurir.rs