RIZIK KOJEM NEĆE SVI MOĆI DA ODOLE! NEDELJNI HOROSKOP DO 17. JUNA: JEDAN ZNAK počinje SVE IZ POČETKA, a OVAJ konačno NA REDU ZA LJUBAV!

Nema ničeg praktičnog ni mirnog tokom perioda koji nam predstoji, a za to su krivi Blizanci. Iz toga razloga, ne trudite se da ih pobedite, već se pridružite njihovoj ludoj vožnji. Mlad Mesec 12. juna stisnuće dugme za reset pod uticajem Blizanaca, što znači da će nas Venera u Lavu neometano odvesti put hrabrosti, ljubavi, romantike. Ne oklevajte, već prihvatite rizik i posmatrajte svet kroz ružičaste naočare!

OVAN

Napravite prostora za nešto novo, nešto divlje. Promene vas svakako čekaju već u utorak, makar im se radujte. Nameračite se, razmišljajte pozitivno, te dozvolite promenama da vas nauče kako da pametnije uređujete život. Za vikiend će vas zbog toga Venera nagraditi. Prihvatite poziv i prepustite se strastima.

BIK

Mlad Mesec uticaće na vaša verovanja i način kako donosite odluke. Kako dani budu odmicali, shvatićete da bi trebalo malo da izmenite listu prioriteta, pronađete neka nova sigurna mesta i da ćete dobiti samo ono što ste i tražili, ništa manje i ništa više. Ljubav će vas, za sve to vreme uloženo u promene, verno čekati kod kuće.

BLIZANCI

Srećna vam rođendanska nedelja! Ušuškajte se u dobre promene i optimizam, svega toga je i na pretek! Univerzum vas sada posebno sluša, ništa ne brinite. Takođe, vreme je da verbalizujete svoja osećanja. Pošto to učinite, zapišite ih. Rasteretite vaše srce malo. Znate zašto.

RAK

Iskoristite vreme Blizanaca za zaključke, dragi Rakovi, te vaše vreme dočekajte spokojni i spremni za nove izazove. Sada je, za vas, sve u znaku krajeva, predaje. Pustite se svega što vas vuče unazad. Vreme je. A Venera će vas novčano nagraditi. Častite se na neki način, zaslužili ste.

LAV

Šta je kralj bez svog kraljevstva? Vaše okruženje je svakako sjajno, ali pospešite ga još malo, zašto da ne. Tokom vikenda prepustite se ljubavi. A ono fantastično okruženje na kojem ste raditi tokom nedelje činiće vas neodoljivim.

DEVICA

Magija Blizanaca učiniće čuda na jednom od vaših omiljenih polja. Da, u pitanju je karijera. Manite se sumnje u sebe, ali i sumnje uopšte. Vreme je za nove pobede! Venera će vam pomoći da se opustite i odmorite.

VAGA

U redu je ako vam je nekad dosadno, morate to da znate. Ove nedelje, bićete oličenje čekanja. Sve dođe na svoje onda kada treba. Pozovite prijatelje i opustite se u njihovom društvu. Osnažiće vas i pružiti neophodnu podršku.

ŠKORPIJA

Svakoga dana sve ste bliži surovoj istini života. Mlad Mesec će vam pomoći, ne brinite, sva novostečena znanja imaće smisla i svrhu. Tačno ćete znati čega da se otresete, a čega da se snažno držite. Jedan kolega ili koleginica će vas ove nedelje iznenaditi. Prihvatite pomoć koja vam se pruža.

STRELAC

Možete vi sami, sve je to u redu, ali potrebno je dvoje! Potrebno je dvoje za ludu avanturu, koju i te kako zaslužujete. Budite hrabri, pogledajte ljubavi pravo u oči. Ove nedelje vas čeka prava egzotika, ukoliko prepoznate vreme da smete ono što želite!

JARAC

Vi ste jedan menadžer iz snova! Vladate hladne glave, odgovorno, ne ugrožavajući ni sebe kao ni druge. Nastavite, samo napred. Za vikend ćete doživeti novi nivo intime, kao nagradu za sav trud koji svakkao ulažete. Ako vam bude prijalo, nastavite i na tom polju napred.

VODOLIJA

Spremni ste da prospete vodu, u vama nešto ključa, zar ne? Vreme je da se na nekom polju pokrenete. Izaberite sami, šta god da je u pitanju, nećete se pokajati. A kada dođe petak, samo recite „da“. Izađite, istražite, provedite se i oslonite se na ljubav koja je tu, uz vas.

RIBE

Nigde nije kao kod kuće. To je sigurno. Lepo vam je kada ste okruženi prijateljima, porodicom… nema ničeg lepšeg, zaista. Zato proverite da li vam je uopšte neophodno bilo kakvo „prolećno čišćenje“. Možda ipak treba još malo da mirujete, jer će vam trebati snage za neko dalje sutra.

Izvor: kurir.rs