Rešili da zabeleže svaki trenutak sa Mijom: Luna i Marko Miljković prave rijaliti sa ćerkicom

Luna Đogani i Marko Miljković navodno prave rijaliti sa ćerkicom Mijom. Luna i Marko su navodno rešili da se porodično snimaju za Jutjub.

Luna i beba su u subotu napustile porodilište „Narodni front“ i uskoro će navodno zajedno stati pred kamere.

– Luna i Marko od Jutjub kanala, na kojem fanovi prate njihov privatan život, godišnje zarade oko 70.000 evra. Zbog toga su se još pre dva meseca dogovorili da snimaju i svoju ćerku. Veruju da će to biti pravi pogodak i dodatno im povećati gledanost. Fanovi će tako moći da vide kako se Luna snalazi kao majka, ali i da li je Marko vešt u menjanju pelena – priča dobro obavešten izvor.

– Rešili su da zabeleže sve! Biće tu i emotivnih trenutaka, ali i smešnih, jer su tek postali roditelji i sigurno će im biti potrebno malo vremena da se naviknu. U nekim kadrovima naći će se i deda Gagi, baka Anabela, tetka Nina i ostali članovi mnogobrojne familije Đogani, ali i Miljković – priča izvor i dodaje da motiv Đoganijeve i Miljkovića nije samo novac:

– Pored toga što će zaraditi, na ovaj način će zabeležiti dragocene trenutke sa Mijom i imaće vredne uspomene.

Luna Đogani potvrđuje da će se Markova i njena naslednica naći pred kamerama.

– Snimaćemo Miju za Jutjub. Mi smo javne ličnosti i nema razloga da je krijemo. Kad-tad će je neko slikati ili snimiti, pa što ne bismo mi to uradili?! Skoro sve velike zvezde snimaju spotove sa svojom decom i objavljuju fotografije s njima. Marku i meni je to skroz u redu – kaže Luna.

Luna kaže da mala Mia liči na njenog supruga Marka.

– Mia liči na tatu. Na mene ništa nije povukla za sada. Moja porodica će mi pomoći oko bebe, ali Marko i ja ćemo se truditi da najviše budemo uz našu Miju – rekla je Đoganijeva.

– Poštujem one koji misle da ih na taj način štite, pa ne objavljuju njihove fotografije ili im zamute lice. Ovo je naš život i naša odluka.

Izvor: kurir.rs