Relja Popović nije dozvolio tašti Vesni Zmijanac da proslavi rođenje druge unuke

Vesna Zmijanac nije mogla kako dolikuje da proslavi rođenje druge unuke jer joj je to zabranio zet Relja Popović.

Pevačica je za najbolje prijatelje organizovala zabavu u jednom restoranu, ali je nakon poziva nevenčanog supruga njene ćerke Nikolije Jovanović, koja je u subotu rodila drugu ćerku, sve morala da otkaže. Među zvanicama je bila i njena koleginica Ana Nikolić, koja je bila raspoložena da napravi pravu atmosferu kod Vesne, kao i Dušica Grabović.

Zbog neraščišćenih porodičnih odnosa folk zvezda izbegava da se pojavljuje u javnosti. Kako se spekuliše po estradnim kuloarima, nesuglasice u porodici Zmijanac-Popović traju pet godina. I Relju su u emisiji „Ami Dži šou“ svojevremeno pitali da navede razlog zbog kog se poslednji put posvađao s Vesnom, nakon čega je pevač ispričao situaciju koja se desila pre pet godina.

– Posvađao? Nikad! Razišao? Znaš kad, pre pet godina. Ja pre pet godina nisam hteo da jedem pet hiljada jela koje je spremila, ali daj tarantulu – rekao je Popović.

Nakon toga je odjeknula vest u medijima da se Nikolija i Relja sele iz Vesninog stana, i krenule su spekulacije da na relaciji zet-tašta nije sve u najboljem redu i da je zbog nesuglasica mladi par digao sidro i krenuo da traži novi smeštaj.

Zmijančeva je na svoj način objasnila da se ona ni sa kim ne svađa i da sve voli na podjednak način.

– Relja i ja se obožavamo. To što svi misle da samo u svađi jer se oni sele iz mog stana, nije tako. Mi nikad i nismo živeli pod istim krovom. Normalno je da hoće da kupe svoj stan kad ga nemaju i da budu sami. Šta mi imamo da se raspravljamo, deca su deca, unuci su unuci i tu nema mnogo rasprave. Kud koji mili moji i svako ide gde voli – rekla je Vesna u razgovoru za medije.

O Relji nerado govori, ali zato unukom Reom i te kako voli da se pohvali

– Ona je moje sunce. Ne mogu da je ispratim ni pod razno. Mogu da sednem, a ona da mi skače po glavi. Ali najsrećnija sam kad sam s njom. Radujem se da bude još koje unuče, a lako ću da izdržim da ih čuvam, samo da Nikolija rodi – rekla je Vesna kojoj je naslednica ispunila i tu želju.

Izvor: kurir.rs