Rada Manojlović je ovo veoma teško podnela: Tada je zbog Saše Popovića plakala danima – trebalo joj je 8 godina da prizna šta se stvarno desilo

Rada Manojlović posle osam godina ćutanja otkrila je da je njoj bio ponuđen album „Dobrodošao u klub“, ali da ga nije snimila jer Saša Popović nije bio za to. U tom periodu, on je birao pesme za Grandove zvezde, a čitavu tu situaciju pevačica je mnogo teško podnela.

„Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon tog“, pričala je Rada gostujući u „Maksimalno opušteno“, pa otkrila kako je to uticalo na Popovića.

„Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio“, otkrila je Rada.

„Rekao je: ‘Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme“, zaključila je ona.

Izvor: kurir.rs