Račun iz Beogradskog kluba zaprepastio Srbiju: Bahati mladić platio abnormalni račun, snimio sve i izazvao lavinu komentara

Na svim društvenim mrežama pojavio se jedan snimak koji je podigao veliku buru u javnosti. Na njemu jedan mladi gost jednog kluba u Beogradu plaća račun koji je veći od 120.000 dinara.

Video snimak je objavljen na TikToku na kanalu „bahataomladina“. Jedan mladić, koji je bio gost, platio je račun u klubu, a sam trenutak snimljen je telefonom. Na njemu vidimo da karticom plaća račun u iznosu od 120.840 dinara. Na videu je ispisana i jedna reč, seljacizam.

Mnogi su kritikovali ovaj njegov potez, a usledilo je i mnoštvo osuda na njegov račun. Neki korisnici su komentarisali da je to veoma neumesno kao i da mnogi troše i mnogo više na dnevnom nivou, pa ne snimaju i prikazuju javno. Drugi korisnici su pak komenatarisali da je veoma nekulturno snimati plaćanje tako ogromnog računa.

Mnogi su mišljenja da postoje ljudi koji jedva preživljavaju kraj s krajem, do naredne plate. Bilo je i komentara da propadamo kao društvo.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: mondo.rs