Pun Mesec 19. decembra donosi novine za svaki znak: Rak ostvaruje snove, Blizanci ulaze u nove projekte

Poslednji Pun Mesec u ovoj godini će biti u znaku Blizanaca i dešava se sutra, 19. decembra. Ovaj Mesec se još naziva i hladni, a evo šta će doneti svakom znaku Zodijaka.

Ovan

Kod vas će doći do drastične promene u ponašanju. Donedavno ste bili vrlo pažljivi u svojim planovima, u smislu da niste želeli nimalo da rizikujete. Više vas je vodio strah nego nada, ali sada će se to promeniti.

Bik

Pun Mesec u Blizancima navešće vas da razmišljate o mestima koje niste posetili, knjigama koje niste pročitali, hobijima koje niste isprobali… Želite da vam naredna godina bude puna avantura i spremni te da istražite šta bi to tačno moglo da bude.

Blizanci

Pripremate se da punom parom prionete na nove projekte i ideje koje ste spremali tokom čitave godine. Ambicije su vam izraženije nego inače, želite da sve bude veće, vedrije i smelije. Spontanost je važna, ali vi ste uvek spremni da iskoristite sve prilike koje vam se pruže.

Rak

Pun Mesec u Blizancima okreće vas ka budućnosti, prešli ste preko svega što vas je tištalo u prethodnom periodu. Počnite lagano, pronađite neku ideju koja vam se dopada i računajte na podršku prijatelja.

Lav

Bićete više fokusirani na ono što se dešava u vama, želećete da radite na sebi, da oprostite sebi na svim svojim manama i da cenite svoje vrline. Okrećete se svojim istinskim željama, prestajete da udovoljavate drugima i sa novom energijom ulazite u 2022. godinu.

Devica

Razmišljate da kao cilj u narednoj godini sebi postavite nešto vezano za obrazovanje i proširenje znanja. Bilo da se radi o novom jeziku, veštini, radionici… to će vam pomoći da saznate više o svojim interesovanjima, a možda se na kraju razvije i u nešto što će vam doneti zaradu.

Vaga

Želite više da se posvetite prijateljima i partneru. Vaše veze su vam veoma važne, a čini se kao da ste ih u prethodnom periodu, iz ovog ili onog razloga, zapustili. Zato sada želite da poradite na njima i učinite ih jačim nego ranije.

Škorpija

Ovaj pun Mesec će u vama osvestiti činjenicu da sopstveni stavovi i ponašanje mogu da vas spreče da ostvarite nešto što želite. Konačno se budite. Stvari ćete gledati drugim očima, drugačije ćete se i ponašati i to će vam doneti sjajne promene.

Strelac

Putovanja su vam oduvek bila prioritet, a sada ste spremniji nego ikad da istražite nove destinacije i isplanirate gde biste sve mogli da idete 2022. godini. Dosadilo vam je da „igrate na sigurno“, do izražaja sada dolazi vaša hrabrost, samopouzdanje i želite da opet „šetkate“ svetom.

Jarac

Inače ste tip osobe koja više voli da radi sama i da bude sama, ali sada se sve menja. Želite da budete u društvu, komunikativni ste, želite da sarađujete i povezujete se sa ljudima. Razmišljate na koji način biste mogli upoznati ljude koji dele slična interesovanja sa vama i kako da sa njima ostvarite neku saradnju.

Vodolija

Dosta vam je jednoličnih dana koji prolaze kao po šablonu. Sada pokušavate da sagledate širu sliku, da stvorite neku dugoročniju viziju i osmislite plan kojim ćete ostvariti to što želite. Budite hrabri i ciljajte visoko. Postavite sebi izazov da stvorite za sebe život kakav želite.

Ribe

Tokom punog Meseca u Blizancima razmislite o tome na čemu radite, šta vas trenutno uzbuđuje i kako da to unapredite i ubrzate kako biste ostvarili svoj cilj u 2022. Moguće je da će neko putovanje ili neko iz inostranstva odigrati ključnu ulogu u ostvarenju vaših snova.

Izvor: alo.rs