Prvi susret Tošića i Vranješa posle afere: Zavladao muk kad je Ognjen ušao u ložu, a kako ga je Duško mrko pogledao svi su se sledili

Duško Tošić i Ognjen Vranješ sreli su se prvi put nakon afere koja je potresla Balkan, a čiji su glavni akteri bili upravo bosanski fudbaler i Jelena Karleuša.

Susret se odigrao na stadionu Partizana, gde su obojica došla da prate derbi utakmicu između Crvene zvezde i Partizana.

„Duško je došao sa mlađom ćerkom Nikom i smestio se u prvu ložu. Društvo su im pravili Duškovi prijatelji i moglo se reći da su svi bili dobro raspoloženi. Nakon petnaestak minuta na stadion je ušao i Ognjen Vranješ sa prijateljima, koji su se smestili samo dve lože od njihove. U trenutku kada je Vranješ seo na svoje mesto, bukvalno u celom tom delu stadiona zavladao je muk! Svi su gledali u jednu, pa u drugu stranu očekivajući reakcije“, govori izvor, koji se našao na licu mesta.

„Ubrzo su Duška drugovi obavestili da u njegovoj neposrednoj blizini sedi Vranješ, ali Tošić nije uspeo da se obuzda, nego je pogledao u njegovom pravcu. U tom trenutku njih dvojica su se bukvalno pogledali u oči i to toliko mrko da se činilo da će se obračunati, uprkos tome što između njih sede ljudi“ završava priču izvor, koji se našao na licu mesta.

Kako sagovornik navodi, Vranješ mu se sve vreme smejao u lice, dok Duško nije skrivao netrpeljivost prema kolegi, što je odavalo njegovo namršteno lice. Prijatelji koji su došli sa Tošićem tvrde da se sve vreme suzdržavao da ćerkica ne primeti da je neraspoložen, pa se trudio da priča sa njom kako bi skrenuo pažnju sa suparnika.

Podsetimo, početkom godine kao bomba odjeknula je vest da je Jelena Karleuša dve godine bila u vezi sa Ognjenom Vranješom, što je on i potvrdio iznevši prvo zajedničke, a nakon toga i fotografije koje je pevačica njemu slala tokom veze.

Izvor: kurir.rs