Prva supruga Vojina Ćetkovića: Dok nije upoznao Slobodu, voleo je nju (FOTO)

Od kada se pojavio na domaćoj glumačkoj sceni Vojin Ćetković važio za jednog od najvećih šmekera i zavodnika, ali ono što kod njega svako pre svega ceni jeste talenat koji je neosporan.

Isto važi i za njegovu suprugu Slobodu Mićalović, koja je verovatno i prva asocijacija na pomen Vojinovog imena. Međutim, o privatnom životu ovog para malo se zna, a jedna od stvari koja nije poznata velikom broju ljudi jeste to sa kim je Vojin bio u braku pre Slobode.

Vojin Ćetković je već 14 godina u ljubavi sa glumicom Slobodom Mićalović, a u skladnom braku su od 2008. godine. Malo ko zna da je ova novinarka prva žena Vojina Ćetkovića.

Pre Slobode je bio u braku, i to sa novinarkom Natašom Milovanović. Radi se o novinarki Nataši Milovanović, koja je nekada bila zaposlena na čuenom Trećem kanalu. Nakon gašenja istog, Nataša je prešla na drugu televiziju koja je takođe nakon nekoliko godina ugašena, a 2001. godine udala se za Vojina.

Njihova ljubav važila je za jednu od lepših kada su javne ličnosti u pitanju, ali nije opstala. Nataša se ubrzo posle razlaza od Vojina odselila iz Srbije u Pariz, u kojem i danas živi, dok je Vojin 2008. godine oženio Slobodu. Kad dođe u Beograd Nataša se druži s koleginicom sa Trećeg kanala Irinom, Marijom Kilibardom, ali i s pevačicom Aleksandrom Radović.

Izvor: stil.kurir.rs