Proverite svoje fioke: Mnogi od nas imaju ovaj telefon, a on sada čini pravo bogatstvo

Na svim internet portalima za tehnologiju i forumima, Nokia 1100 je na vrhu današnje liste najpopularnijih mobilnih telefona. Proizvedena sredinom 2002. i početkom 2003. godine, njena originalna prodajna cena bila je 75 evra.

Danas se postavlja pitanje zašto je Nokia 1100, koja pored opcija kao kalkulator, štoperica i telefonski imenik sa 50 praznih prostora, toliko interesantna i dostiže cenu do ogromnih 50.000 evra.

Hakeri su smislili način kako da hakuju ovu Nokiu, koja bi im pomogla da izvrše nezakonite stvari kao što je ilegalni transfer novca, praćenje stranih poziva, prisluškivanje i slično i odatle je tolika cena telefona, čija je realna prodajna cena ne više od 10 evra.

Ako imate ovakav mobilni telefon, odmah ga promenite: Popis 15 radioaktivnih pametnih telefona

Jedna od najvećih opasnosti od korišćenja pametnih telefona je radioaktivno zračenje.

Postoji još uvek pitanje o tome koliko je štetno svakodnevno korišćenje pametnog telefona. Međutim, stručnjaci bugarskog portala „Statista“ sastavili su listu od 16 najviše radioaktivnih pametnih telefona.

Lista uključuje: Šaomi Mi A1, Mi Maks 3, Mi Miks 3, Redmi Note 5, zatim Oneplus 6, 6T i 5T, Htc U12 Life, Htc Disire, Soni Ekspirija X zed- 1, ZTE Akon 7 mini, Google Piksel 3 i 3 XL, iPhone 7 i 8.