Promene na ljubavnom planu: Jesen će biti povoljna za ove horoskopske znakove

Ako na ovom spisku vidite svoj horoskopski znak, radujte se jer će vam ova jesen doneti veliku ljubav.

Bik

Tokom septembra i oktobra sreća će imati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje sretnete podići će vam samopouzdanje i moral. Ovo je sjajan trenutak da vidite koliko široko možete otvoriti svoje srce. U prvoj polovini oktobra možda ćete sresti misterioznu Škorpiju, a krajem godine harizmatičnog Jarca.

Rak

Intuicija će vam biti od velike koristi u polju ljubavi i stvorićete odnose koji će pozitivno uticati na vas. Ovo nije vreme za izražavanje anksioznosti. Budite jasni u svojim potrebama i pogledajte ko će ih moći ispuniti. U oktobru, nekim ženama bi se Bik ili Jarac mogli udvarati.

Strelac

Iskustva koja ćete doživeti ove jeseni pripremiće vas za velike promene na ljubavnom polju. Obratite pažnju na sve stvari koje vas čine nesigurnim, paranoičnim i nestabilnim, kao i na one koje vam donose suprotne, pozitivne stvari. Kada osetite ovu jasnoću, znaćete u kom smeru ćete ići kada je ljubav u pitanju. Pokušajte da bolje upoznate osobu do kraja godine sa kojom biste želeli da promenite svoj ljubavni život.

Vodolija

Možda ćete osećati da niste raspoloženi za flert … i to je u redu. Iskustvo iz poslednjih nekoliko godina naučilo vas je da uvažavate svoje potrebe i želje. Ali, naučilo vas je i da kontrolišete samo one stvari koje možete da kontrolišete, a ne da se brinete za ostalo. Na poslovnom putu možete sresti nekoga Ovna ili Blizanca.