Prodala sam dušu i telo za samo 5000 evra – tužno priznanje devojke koja se udala zbog papira i otišla u Švajcarsku

Ne prodajte se za nešto što je nečija mesečna zarada

Priznanje žene koja je ostavila sve u svojoj zemlji i otišla u Švajcarsku u potrazi za boljim životom je uzdrmala internet. Naime, njena priča bi možda bila obična da ona svoju udaju zbog papira nije doživela kao neku vrstu prosstitucije

Evo njene cele priče:

„Imam 30 godina, a u novembru sam napunila 31. Udala sam se za čoveka koji je stariji od mene 40 godina. Sve je počelo bežanjem od siromaštva. Upoznala sam ga dok sam čuvala decu u Švajcarskoj … Nisam ni ružna ni glupa … Završila sam fakultet. Završila sam ga magistraturom, dok je to još bilo ostalo od školskog sistema Srbije.

Otprilike kada je titula “Magistar” u našoj zemlji prestala da važi, ja sam skupila onoliko prtljaga koliko je moglo da stane u malu torbu, koju sam te nedelje kupila kod Kineza za 300 dinara. Žena koja me čekala me čudno pogledala kada je shvatila da je to sve što imam. U toj torbi je bilo sve moje bogatstvo.

Kada se sada osvrnem iza sebe, vidim da sam pobegla od svega što volim, da sam se “spasila” od svega za čime sada patim. Brojim dane kada ću u Srbiju. Kada odem u rodnu kuću zagrlim sve što mi je godinama bolo oči. Pomogao mi je oko kredita moje majke, oko dugova za struju u očevoj kuci (naravno da sam dete razvedenih roditelja), bratu za ovo i ono…

Ja sam zbog svega gore navedenog otisla u Švajcarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah… ima 40 godina više od mene. Jeste on super, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali star. Sve kad se skupi, pomogao mi je sa oko 5.000 evra. Sve ovo posle je bilo moje iživljavanje jer je mogao da spreči moj slom i zato što mi se moglo. Prodala sam se za 5.000 evra!

Dotle je došlo u Srbiji. Nisam ja jedina koja je magistar, plus ja sam mnooogo privlačna i test kaze da je moj IQ veoma visok. Ja sam pala pod pritiskom sa 25, a pritisak stanja u Srbiji trpela sam sa prvim počecima kognitivnih mogućnosti do tada, eto. Mnogo je tih devojaka sa jednakim i većim kvalitetima dole. To dole je sada već “kod vas u Srbiji” jer sam se udala u međuvremenu, a meni se srce kida.

A kakva je svadba bila… a što mi je “Cavalli” tašna bila… Bez obzira na celu situaciju u tom delu bivše Jugoslavije, bez obzira što su vam možda i roditelji razvedeni, devojke, molim vas izdržite!!! Kajaćete se ako uradite kao ja. Ja želim i da se vratim, pa čak i godine da vratim.

Ne prodajte se za nešto što je nekome mesečna plata. Ja samo igrom sreće nisam tamo neka javna elitna sponzoruša, koje čak i ja mogu u ovom kontekstu da pomenem. Izdržite dok dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lako. Ne dozvolite da stradate ni zbog bližnjih.”