Prodaće Đoganijev stan i evo gde se sele posle porođaja: Luna i Marko napuštaju Beograd

Budući otac Marko Miljković, koji je istakao da je srećan što će uskoro postati roditelj.

– Ovo je ono što smo dugo čekali i čemu smo se radovali. Siguran sam da ćemo Luna i ja biti sjajni roditelji – rekao je Marko i otkrio da li priželjkuje da dobije sina ili ćerku.

– Pol mi nije bitan. Što kaže naš narod, samo neka je živo i zdravo, pa šta god bilo – rekao je Marko, a kako je izvor ispričao, budući roditelji planiraju da prodaju stan u Novom Beogradu u kojem trenutno žive i kupe plac na selu na kojem će izgraditi veliku kuću za svoju porodicu.

– Otkako su počeli da se zabavljaju, Luna nije krila da želi da osnuje porodicu s Markom. Prošli su kroz razne izazove i turbulentne faze u svojoj vezi, a jednom su čak i raskinuli. Najveći test za njihovu ljubav bila je „Zadruga 3“ u kojoj su boravili sa Luninim roditeljima, Gagijem Đoganijem i Anabelom Atijas, a činjenica da su iz rijalitija, nakon svih svađa, izašli jači nego ikada, bila je pokazatelj da su spremni za novu fazu u životu – priča izvor i dodaje da su Luna i Marko odmah počeli da planiraju budućnost svoje porodice.

– Posle veridbe, Luna je silno želela da ostane u drugom stanju, što joj se ubrzo i desilo. Oboje su veoma srećni što će uskoro da postanu roditelji, pa su na vreme počeli da razmišljaju o budućnosti svoje porodice. Budući da je Lunin stan u kojem žive mali za tročlanu porodicu, shvatili su da će uskoro morati da se presele – priča izvor i objašnjava da Đoganijeva i Miljković planiraju da kupe plac na kojem će izgraditi kuću za svoju porodicu.

– Želja im je da naprave veliki dom u kojem će podizati decu, a budući da izgradnja kuće mnogo košta, u planu im je da prodaju Lunin stan. Od tog novca će kupiti plac van Beograda i započeti izgradnju kuće. Oboje su se složili da je to najbolje rešenje, a sada treba da saopšte novosti svojim roditeljima. Jedino se pribojavaju Anabeline reakcije, pogotovo što je ona u više navrata istakla da će uraditi sve da spreči Lunu u toj nameri. Anabela je od ćerkinog novca kupila taj stan Luni dok je bila u „Zadruzi 2“ i ne želi da bude prodat – kaže izvor na kraju.

Izvor: kurir.rs