Predsednik Srbije otkrio šta je poručio selektoru Piksiju i s kim večeras gleda utakmicu Srbija – Brazil

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na samom kraju današnjeg obraćanja javnosti rekao je dase čuo sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem. Poželeo mu je svu sreću uoči večerašnje utakmice kada ćemo svim srcem navijati za Srbiju, kao što reče Mile (Dodik) i cela Srpska, a verujem i da će naša braća iz Severne Makedonije večeras zdušno navijati za nas – rekao je predsednik.

Vučić se i našalio rekavši sledeće:

– Da ne budem maler, bolje da se sklonim!, kazao je pa otkrio gde će i s kim večeras gledati utakmicu. On je dodao da će to biti s vojnicima Vojske Srbije koji su za sobom imali jedan težak period pa će večeras malo da se opuste.

Istakao je i da će ceo region večeras da navija za Srbiju – i u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, svim delovima Srbije i na Kosovu i Metohiji. Veruje da će za nas navijati i braća Makedonci.

– Pobede – bravo, izgube – hvala im na svemu. Čekaćemo i preostale utakmice i verovaćemo u njih do poslednjih od tih 270 minuta koliko igraju u ovoj fazi. Hvala im na trudu, što su se borili za svoju zemlju. Crveno-plavo-beli barjak ćemo nositi svi večeras ja ću na kratko da budem sa vojnicima koji su imali teško vreme u prethodnih nekoliko nedelja i da pogledamo fudbal. Da ne bude maler, bolje da se sklonim posle toga – našalio se predsednik.

Izvor: kurir.rs