PREBOLEO NINU RADULOVIĆ: Teniser Filip Krajinović ima novu devojku – iznenadićete se njenom lepotom

Teniser Filip Krajinović je očigledno preboleo Ninu Radulović jer već neko vreme uživa u vezi sa Anđelom Novčić iz Čačka.

Dok mu na masters turniru u Parizu nije bila naklonjena sreća uprkos dobrom startu, Filip Krajinović je u ljubavi zadovoljan i vreme van terena u Gradu svetlosti provodi sa novom devojkom.

Kako smo saznali, Filip je već nekoliko nedelja u ljubavi sa Anđelom Novčić iz Čačka, ali su to uspevali da sakriju sve do sada. „Blic“ je došao do fotografije koja je proteklih dana nastala u Parizu u jednom restoranu u kojem je zaljubljeni par večerao.

Izvor “Blica” kaže da je Filip srećan u novoj vezi, ali da o tome ne želi da govori javno jer ni njegova devojka ne želi da se eksponira.

– Anđela se zaljubila u Filipa do ušiju i stalno pričao o njemu, ali ne želi da se o njoj piše i da se uopšte ona ističe, kao ni njihova veza. Ona često objavljuje fotografije na Instagramu, ali bez Filipa. A što se njega tiče, on se opekao u vezi sa Ninom Radulović, pa su o svakom njihovom koraku mediji pisali. Od tada on se povukao i ne želi da govori o emotivnom životu i partnerkama – ispričao nam je izvor blizak ovom paru.

Kako bismo proverili ove navode pozvali smo Filipa.

– Moj privatan život ne bi trebalo da zanima bilo koga. Pričajte o mojim uspesima, ali i o porazima na terenu, a ne o mom ljubavnom životu. Moja odluka je da ne komentarišem privatan život ni sada ni ubuduće – bilo je sve što je rekao Krajinović.

Podsetimo, Filip i Nina su raskinuli početkom leta, a u početku niko od njih dvoje o tome nije želeo da priča. U medijima se spekulisalo su raskinuli jer je Filip prevario Ninu, ali ni to nije potvrđeno. Dokaz da su se Filip i Nina definitivno razišli bio je taj da se više ne prate na društvenoj mreži Instagram.

Izvor: blic.rs