Pre Arkana, Ceca je živela kao podstanar i nije plaćala kiriju: Komšije je i dalje pamte

Pre nego da se uda za Željka Ražnatovića i promeni život iz korena, Ceca je u Beogradu živela kao podstanar. Tadašnje komšije se i dalje sećaju pevačice iz doba njenih podstanarskih dana.

Davne 1991. godine izlazi Cecin album „Babaroga“ koji obara sve rekorde i Ceca odlučuje da od zarađenog novca kupi sebi stan na Banovom brdu. 1993. godine dolazi na ideju da se preseli u Beograd, pošto je završila srednju školu i započinje saradnju sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom.

Tada je počela da renovira svoj stan a za to vreme živela je kod porodične prijateljice Dragice u Kalenićevoj ulici, ali ne kao podstanar već kao gost. Cecine nekadašnje komšije i dalje se sećaju kada je, tada mlada zvezda živela u ovoj višespratnici.

„Jao dobro ste me podsetili. Uvek se svima nama ljubazno javljala i pozdravljala, a bila je prelepa. Kao anđeo“, otkrila je jedna starija gospođa iz Kalenićeve ulice, koja je bila Cecina komšinica.

Mlađe generacije ne sećaju se perioda kada se u nju doselila Ceca, ali su od starosedelaca čuli za jednu zanimljivu priču iz tih dana.

„Kada je snimila „Kukavica“ i „Šta je to u tvojim venama“ ljudi su se ispod prozora skupljali i pevali njenu pesmu. To je bilo da ne poverujete, celom ulicom je odjekivala ta pesma, cveće je svakim danom stizalo ovde u Kalenićevoj. Koliko je to bilo cveća, mislim da je mogla da otvori najveću cvećaru u Beogradu“, ispričala je gospođa koja je nekada bila komšinica zvezdi Balkana.

Izvor: espreso.co.rs