Prava istina o majci šestoro dece koja je trudna ušla u Zadrugu: Muž je ostavio zbog druge, a krije svoj buran život

Marina Dančo bila je nepoznata javnosti, sve dok se nije prijavila za emisiju „Brak na neviđeno“, koja se emituje na televiziji „Pink“.

Naime, koncept te emisije je takav da učesnici traže svoju srodnu dušu i da staju pred oltar sa osobom koju imaju prilike da upoznaju tek pri kraju emisije, da bi potom odlučili da li ih prvi utisak navodi da stanu na „ludi kamen“.

Marina je bila najzapaženija učesnica „Braka na neviđeno“ i proslavila se svojom izjavom: „Ja sam učinila čuda, ja sam majka šestoro dece. Meni treba jak muškarac, da me nadmudri, da me produhovi, da me prestigne, da bude moj kralj“.

Ove njene rečenice mesecima se dele na društvenim mrežama i donele su Marini popularnost. Čak se na Jutjubu pojavila pesma koja je zapravo remiks njene duhovite izjave, a broji višemilionske preglede.

Inače, Marina Dančo ima 42 godine. Ima šestoro dece, a prvi put se ostvarila kako majka kada je imala 19 godina. Sa ocem svoje dece više nije u braku. Njih dvoje su u korektnim odnosima i razišli su se mirnim putem, jer je on našao drugu ženu, a ona je to prihvatila.

Trenutno čeka sedmo dete, trudna je ušla u rijaliti program „Zadruga“ gde će se, kako se spekuliše i poroditi, a termin za porođaj joj je 19. decembra, na Svetog Nikolu.

Izvor: espreso.rs