„Praktičnu ženu“ je nakon razvoda od Živića osvojio harizmatični producent: Udala se u crvenoj venčanici

Voditeljku Natašu Pavlović pamtimo najpre kao suprugu Marka Živića, sa kojim je bila u skladnom braku četiri godine, a nakon razvoda su ostali u prijateljskim odnosima. Iako retko komentariše svoj privatni život, Nataša je jednom prilikom govorila o ljubavi sa producentom:

„Nije nas spojio posao, ja sam samo čula za njega, zvali su ga Baki. Izašla sam u jedan kafić u gradu, gde su bile moje drugarice i budući kum. Naš zajednički prijatelj nas je upoznao. Nismo se nikada pre sreli, naš zajednički prijatelj nas pre toga nije upoznao, a mimolazili smo se na poslu. Posle razvoda nisam bila spremna za novu vezu, a on je rekao da hoće da mu budem u blizini, bio je uporan a ne navaletnan, što me je pridobilo u tom periodu“, ispričala je Nataša.

Takođe, voditeljka je opisala kako je izgledala proslava veridbe koju je osmislio njen sadašnji suprug.

„Zaprosio me je dok smo bili sami kod kuće, pa smo potom otišli do restorana, u kojem su bili svi naši prijatelji, na moje iznenađenje. Sve ih je doveo to veče, iako su bili širom sveta. Bilo je jako dirljivo i prelepo. Došao je moj omiljeni pevač Aki Rahimovski i to je bila nezaboravna noć“, prisetila se Nataša divnih trenutaka.

Povodom venčanja voditeljka je sa drugaricama organizovala slavlje više nalik na žurku, a „da“ je izgovorila tokom ceremonije koja se održala tačno u ponoć.

„Bidermajer sam zaboravila, pred kraj sam se setila da ga nemam kod sebe. Obožavam venčanice, odlučila sam se za crvenu, jednog dizajnera. Bilo je oko stotinjak gostiju, zvali smo ljude koje volimo, nikoga samo reda radi. Kum koji nas je upoznao je držao govor, koji je bio vrlo simpatičan. Sam čin venčanja je bio izuzetno dirljiv“, prisetila se Nataša svog najradosnijeg dana.

Izvor: story.rs