Pozvala policiju na lice mesta, a evo šta se tačno dogodilo: Severina ponovo zaradila kaznenu prijavu

Severina Kojić (48) dobila je još jednu kaznenu prijavu i to zato što navodno nije predala dete staratelju, odnosno svom bivšem partneru Milanu Popoviću (54).

„U vezi vašeg telefonskog poziva možemo vas obavestiti da je tačna informacija da je danas u službene prostorije pristupio muškarac koji je podneo krivičnu prijavu. Sva prikupljena dokumentacija i sačinjena pismena, kao i kaznena prijava, biće dostavljeni na dalje postupanje nadležnom Opštinskom državnom tužilaštvu u Splitu “ odgovorili su iz splitske policije.

Pevačica Severina je navodno zbog Popovića pozvala policiju.

„Od strane ženske osobe zatražen je dolazak policije, policija je došla na mesto događaja, ali nije bilo potrebe za postupanjem“ kazali su iz splitske policije.

Podsetimo, Milan Popović i Severina Kojić se još uvek spore oko toga kod kog će roditelja dete živeti. Sud je doneo nepravosnažnu presudu prema kojoj će dečak živeti s ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima. Tom presudom Severini je oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima obrazovanja i zaštite deteta, ali ona se na presudu žalila.

Izvor: kurir.rs