Poslovni horoskop za jesen: Bikove hoće novac, Vage nikako da uštede

Astrolozi jesen posmatraju kao period u kome će se desiti mnogo pozitivnih promena, a evo šta svaki znak očekuje na finansijskom i poslovnom planu.

Ovan

Aktivni Ovnovi moraju da naprave predah i razmisle o svojim željama. Verovatno možete dobiti mnogo više ako istražite malo dublje. Ukoliko počinjete novi posao, preuzmite svu odgovornost na sebe.

Bik

Bikovi su zvezde jeseni što se tiče posla i finansija. Sve će biti u najboljem redu, naročito u stvarima koje ste za ovo vreme isplanirali. Jesen je idealna i ukoliko želite da zatražite povišicu plate.

Blizanci

Verujte u svoje sposobnosti i ne brinite oko posla. Čak i ako trenutno ne ide dobro, situacija se može promeniti preko noći. Ali mir i poverenje u sebe i svoje postupke sigurno će vam doneti veliki profit i mnogo novca.

Rak

Ove jeseni ne očekujte veliki novac – obratite pažnju na male iznose i malu zaradu. Pokušajte da pažljivo raspolažete sa onim što imate. Vežbajte zahvalnost i situacija će se ubrzo poboljšati.

Lav

Ovo nije vreme za odmor – vreme za akciju. Sve počinje da se okreće oko vašeg posla, planova i cilja. Neumorno radite, a uz to imate i finansijsku sreću. Ipak, budite oprezni kako trošite novac. Izbegnite nepotrebne troškove.

Devica

Jesen će vam omogućiti da konačno unesete željeni red u svoje poslove i finansije. Čeka vas adekvatna nagrada za dobro obavljen posao. Povećanje prihoda može vam tokom jesenjih meseci otvoriti neka nova vrata u životu. Pružaju vam se sjajne mogućnosti – ne propuštajte ih.

Vaga

Vaše blagostanje i bogatstvo ove jeseni nisu u prvom planu. Imaćete neke naplate dugova i nikako nećete uspevati da uštedite novac. Uložite u ozbiljan projekat. Jedino kroz ulaganje u psoao možete ostvariti obilje.

Škorpija

Daleko od emocija i ličnih pritužbi – posao je posao. Morate podvući crtu između polja karijere i polja ljubavi. Dolazi trenutak kada će svi dugovi biti naplaćeni. Sada se fokusirajte na svoju karijeru, lični prihod, finansijsku dobit.

Strelac

Pokušajte ništa da ne odlažete za kasnije, nemojte gomilati ni male dugove. Poslovni i finansijski red je nešto za šta s vremena na vreme morate da platite više nego što ste očekivali. Konsultujte se sa stručnjakom oko raspoređivanja novca. Koncentrišite se na glavne ciljeve, a ne na sporedne stvari kada je reč o poslu i novcu.

Jarac

Tvrdoglavost nije najbolji način za uspešan posao, već se na jesen sve više menja. Pokušajte da reagujete bolje u suočavanju sa promenom poslovne situacije. Mogući su problemi u odnosima sa kolegama.

Vodolija

U vašoj glavi biće gomila sjajnih ideja, ali bez većeg salda na računu. Jesen je odlično vreme za radikalnu promenu situacije, pokretanje vlastitog posla. Strpite se, novac će stići u pravo vreme.

Ribe

Posao vam daje prostor da se razvijate, a jesen je sjajno vreme da se u to uverite. Radite stvari u kojima uživate maksimalno. Pratite ove savete i neka vam posao i finansije uvek budu uredni.

Izvor: alo.rs