Posle Šijana a pre Žapca pevačica je volela ovog čoveka: Evo ko je tajna ljubav Goce Božinovske

Privatni život pevačice Goce Božinovske oduvek je bio izložen javnosti, prvenstveno zbog pevačke karijere, pa i zbog emotivnih partnera, pa je svima dobro poznato da iz ljubavi sa kompozitorom Radetom Vučkovićem ima ćerku Jelenu, dok se njeno ime najčešće povezuje sa pokojnim mužem Zoranom Šijanom, sa kojim takođe ima decu, Mirka i Zoranu.

Malo je poznato da je stara ljubav Goce Božinovske ušla u život Goce Božinovske.

Naime, Danijel Šifer, francuski filozof i književnik bio je u ljubavnoj vezi sa pevačicom nakon Šijanove smrti, te je svojemremeno o vezi sa našom pevačicom govorio u medijima samo reči hvale:

– Goca je moje ogledalo, nisu nam potrebne reči. Mađu nama postoji intuicija, a to je ljubav. Nije lako imati takvu ljubav jer su tu porodica, društvo i obaveze. Ali to je fatalna ljubav. Nisam čovek koji može da živi normalno, ja sam amoralan, trebalo je da živim u prošlom veku jer bih za ženu bio spreman da odem na dvoboj – rekao je on i dodao:

– Nikada nam nije bilo dosadno, šetali smo, pričali, a nije nam dosadno ni kada ne pričamo, jer onda radimo nešto drugo. Veše smo pričali, a malo spavali. Između nas postoji i fizička i psihička strast – rekla je stara ljubav Goce Božinovske, a i Goca je jednom prilikom rekle o ovoj temi sledeće:

– On je veći Srbin od mnogih Srba. Čudan je i zagonetan, a ja volim čudne i jake ličnosti. Osoba koja je u ljubavnoj vezi pored mene mora da se izdvaja od drugih, da bude specifična. Danijel je upravo čovek van mog sveta. Specifičan je, čudna faca… Na moju žalost, ne govorim njegov jezik, a on priča srpski tako kako priča, veoma oskudno“, rekla je pevačica.

Paparaco fotografije Božinovske i Šifera objavljene su u magazinu „Svet“ 1999. godine, i to posle njene veze sa Zoranom Šijanom, a pre veze sa Nebojšom Tubićem Žapcem. Ono što je interesantno, jeste to da je Šifer nedugo nakon toga, opružen za krađu.

Izvor: story.rs