Posle devet godina ljubavi: Ana Brnabić i Milica Đurđić dobile sina Igora

Partnerka predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić, Milica Đurđić rodila je juče u Beogradu dečaka, koji je dobio ime Igor. Kako je „Blic“ eksluzivno objavio, porođaj je protekao u najboljem redu, a mama i beba se osećaju dobro.

Ana Brnabić (43) i njena nekoliko godina mlađa partnerka, doktorka Milica Đurđić, u vezi su godinama, a vest da će beba doći na svet pojavila se u javnosti tek pre nekoliko nedelja.

Đurđićeva se podvrgla vantelesnoj oplodnji, a zbog drugog stanja nekoliko poslednjih meseci nije se pojavljivala sa Anom Brnabić u javnosti, iako je ranije to činila.

– Milica je želela da se odmara i uživa u privatnosti i imala je podršku partnerke za to, pa se predsednica Vlade na javnim dešavanjima pojavljivala sama – ispričao je izvor našeg lista.

U Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, gde je Milica zaposlena, rečeno je da je ona u periodu rane trudnoće otišla na trudničko bolovanje.

– Milica nije krila sreću zbog trudnoće, pa je lepe vesti podelila i sa kolegama na poslu čim je saznala. Nakon brojnih čestitki, izrazila je želju da odmah ode na trudničko bolovanje, što joj je i dozvoljeno – otkrio je nedavno izvor „Blica” iz KCS.

Ovo je možda i prvi put na svetu da jedna gej premijerka dobije dete pomoću vantelesne oplodnje.

Milica Đurđić je doktorka koja je završila medicinu u Beogradu u roku, i to sa svim desetkama, sa Anom Brnabić je već devet godina u vezi.

Iako njihova veza od početka nije bila tajna za rođake i prijatelje, u početku mandata Ane Brnabić retko su se pojavljivale zajedno na javnim mestima, što se kasnije promenilo. O njihovoj vezi, ali i o Milici Đurđić, izvestili su i brojni mediji u zemlji i regionu.

Izvor: blic.rs