Posao mu je važniji od mene, ja sam nesrećna žena

Verovali ili ne, postoje neke stvari za koje se može reći da su gore od prevare.

Rano jutro. Nervoza raste. Otvoraš oči i hiljade stvari ti se vrate. Sastanci, konferencije, rokovi…zašto? Zašto uvek imaš toliko posla i tako malo vremena? Podižeš telefon i proveravaš e-poštu, poruke, pozive i sve to na putu do kupatila. Brzo se pripremiš, uzmeš ključeve i izađeš napolje. Ulaziš u auto i počinje radni dan. Ali zaboravio si “nešto”.

Tvoja supruga je ostala u krevetu posle tebe. Nisi je ni pogledao. Niti je zagrlio, niti poljubio. Bio si zauzet. Kad prođe prvi talas teškog dana, popićeš kafu, pogledati telefon i proveriti društvene mreže. Pregledaćeš vesti i događaje iz života svojih „prijatelja“. Nećeš je se više sećati – žene sa kojom deliš život. Modernim vezama nedostaje zdrav razum.

Ljudi žive zajedno, ali to ne znači ništa. Vidite se ujutru i nekoliko sati uveče. Razmenite nekoliko rečenica i pogleda. Naravno, prevara je velika i uvredljivastvar, ali da li ste ikada pomislili da se svakim danom sve više udaljavate od svog partnera? Svima nam nedostaje komunikacija, pažnja, strast, prisnost, pa čak i najvažnija stvar – ljubav. Nedostatak pažnje košta mnogo više od štete od prevare. Zamislite samo: Napokon ste pronašli osobu koju možete voleti, a sada morate da se borite za najmanju pažnju!

Najveći ljubavni gest danas je staviti telefon na stranu i pogledati lice svog partnera i pitati KAKO SI? Da li shvatate da je vaša voljena osoba ono što vam treba u životu? Sada je pravo vreme da voljenoj osobi pokažete koliko je volite, sutra može biti prekasno.