Popularna Žake iz „Porodičnog blaga“ bila zaljubljena u glumca iz seriji: Povukla se, danas izgleda drugačije

Glumica Biljana Nikolić veliku popularnost dostigla je ulogom čuvene Žake, u seriji „Porodično blago“. A onda se povukla iz javnosti.

Biljana je u seriji igrala Žaklinu Žake Stojković, suprugu Tike Špica, kojeg je igrao Predrag Pepi Smiljanić. Ono što niko nije znao tokom snimanja serije jeste to da su njih dvoje navodno i u privatnom životu bili u vezi.
– Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u „Porodičnom blagu – rekao je jednom prilikom Predrag Smiljković.

– Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan.
Serija „Porodično blago“ se prikazivala od 1998. do 2002. godine, a Žake je bila poznata po britkom jeziku i svojoj ljubavi prema leopard i tigar šarama na odeći. Kada je serija snimana, u periodu od 1997 do početka dvehiljaditih, nema ko nije znao za ovu lepu damu.

Ipak, njoj se život ispred kamere, makar kada je reč o medijskom nastupu, izgleda nije dopao. Posle „Porodičnog blaga“ igrala je i u seriji „Agencija za SIS“, a onda se posvetila samo pozorištu.

Nikolićeva je danas je članica Kruševačkog pozorišta. Mada živi u Beogradu, i majka je dvojice sinova. Retko se pojavljuje u javnosti.

Izvor: blic.rs