Pokušavali da spasu brak, shvatili da je došao kraj: Marija i Kubura podneli papire za razvod

Nakon burnog perioda u braku i krize kroz koju su prošli, glumac Aleksandar Srećković Kubura i njegova supruga fitnes instruktorka Marija navodno su doneli odluku da se razvedu.

Još od jeseni prošle godine kada je uslikao Mariju kako je u javnosti prisna sa nepoznatim muškarcem spekulisalo se da je bračni par pred razvodom.

– Iako su pokušavali da spasu svoj brak nekoliko puta, Marija i Kubura su shvatili da je došao kraj. I zato su podneli papire za razvod. Nakon svega što su prošli morali su da se pomire sa činjenicom da u njihovom odnosu odavno stvari ne funkcionišu. I da je najbolje da svako nastavi svojim putem – navodi izvor blizak paru.

Podsetimo, u septembru prošle godine Marija je uslikana kako u jednom beogradskom kafiću razmenjuje nežnosti sa nepoznatim muškarcem.
– Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno. Tada nisam pričala o problemima koje sam imala. Tako da neću ni sada o ovome – rekla je Marija.

– Marija je advokatu saopštila da nema nameru da se odrekne stana u kom zajedno žive i tražiće da pripadne njoj. Kao što će tražiti i starateljstvo nad mlađim sinom Vanjom, dok je stariji Aleksa punoletan – naveo je svojevremeno izvor magazina „Story“.

Marija je o suprugovoj prevari saznala iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom. I provodi popodne na zemunskom keju. Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom. A onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma. I nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

Naime, Marija i Kubura u braku su više od 20 godina. A prvi jasan dokaz da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže bio je kada je glumac uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom. U pitanju je Petra Radivojević sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na zajedničkom projektu.
Ipak nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize. Pa izgleda da je par konačno rešio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem.

Izvor: srbijadanas.rs