Počeli su da žive zajedno dva dana nakon upoznavanja: Ljubavna priča našeg glumačkog para jedna je od najlepših

Supružnici i glumci Olga Odanović (59) i Dragan Petrović Pele (55) imaju sina i ćerku, Jakova i Lenku. Oni su jedan od najskladnijih parova na glumačkoj sceni, a svoju ljubav ne eksponiraju javno.

Početak njihove ljubavi bio je vrlo neobičan, a zanimljivo je da su nakon samo 48 sati doneli vrlo značajne životne odluke!

Pele i Olga upoznali su dok je ona radila na diplomskoj predstavi Nenada Purića “Groblje automobila”. On je bio deo ansambla, a glumili su upravo muža i ženu!

– Iako sam znala za njega, pre predstave nismo se čak ni upoznali. Jednog dana, u vreme kada smo već počeli sa generalnim probama, došla sam slučajno ranije na fakultet. U učionici je sedeo samo Pele i iz čista mira mi rekao: „Ja ću tebe da ženim“ – ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Ona je ostala šokirana, a situacije koje su usledile – nije očekivala…

– Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve rešeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba. Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i kako imam cimerku, nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno.

– Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Kada s ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super. Nekoliko godina kasnije odlučili smo da se venčamo. Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika venčanja, što je ostalo sve do danas. Najvažnije je što sam pored sebe imala pravog čoveka – otkriva Olga, kojoj su sasvim novi smisao životu dali sin Jakov i ćerka Lenka.

Izvor: glossy.rs