Pevač već 15 godina ima nekretninu u Beogradu, a sada je odlučio da iznenadi ćerke: Goran Bregović kupio stanove u Beogradu na vodi

Goran Bregović poznat je kao jedna od javnih ličnosti koja zarađeni novac godinama ulaže u nekretnine koje izdaje ili prodaje, a nekoliko stanova koje je kupio u lukusuznom naselju u Beogradu namenio je ćerkama.

„Bregović može da se pohvali da u vlasništvu ima bar 30 nekretnina u regionu, a oko 15 ima u srpskoj prestonici. Goran je na ovaj način rešio sebe, ali i svoje najmilije. Naime, Bregović većinu kuća i stanova izdaje ili prodaje, a nekoliko stanova u „Beogradu na vodi“ prošle godine kupio je za svoje ćerke“, otkriva izvor i nastavlja:

„Bregovićeve ćerke već godinama žive i školuju se u Parizu, ali obožavaju Beograd i rado ga posećuju. Bregović je hteo na ovaj način da ih obezbedi, ali i da im omogući krov nad glavom ukoliko jednog dana budu poželele da žive u srpskoj prestonici.“

Da je vlasnik nekretnina u elitnom prestoničkom naselju osnivač „Bijelog dugmeta“ otkrio je prošle godine u emisiji Milomira Marića.

„Kupio sam dva stana u „Beogradu na vodi“. Bila je tolika hajka na te stanove i kupio sam ta dva koja su ostala“, rekao je Bregović u „Ćirilici“.

Povodom ovih saznanja Bregović se nije oglašavao. Podsećamo, Goran iz braka sa suprugom Dženanom ima tri ćerke Emu, Lulu i Unu. Najstarija Ema završila je u Francuskoj Likovnu akademiju, a do sada je imala izložbe kako u Parizu, tako i Beogradu. Mlađe ćerke pohađaju srednju školu.

Izvor: kurir.rs