Pažljivo s njima: Tri horoskopska znaka koja imaju najkraći fitilj

Znate one ljude koji se, kad se na njihov račun šale, nasmeju, naljute za najmanju sitnicu i osvete se kada to najmanje očekujete? Oni su verovatno jedan od ova tri znaka u horoskopu.

Ovan

Ovan je vatreni znak i ima vrlo kratak fitilj. Ako je nešto za mnoge gotovo nezapažena sitnica, oni to mogu doživeti kao napad na svoj ego. A onda se spašavajte onoliko koliko možete. Njihove burne reakcije su ponekad toliko promišljene i neopravdane da vas ostavljaju bez reči. Ako se smejete na njihov račun, a on to shvati kao prozivku – spreman je da reaguje burno i demonstrativno napusti zabavu, kafić, stan … Druga opcija je da vas povuče u svađu koja može trajati satima, dok on ne izađe kao pobednik. Takođe je veliko zlopamtilo. Međutim, osobu u ovom znaku lepo je imati u svom životu.

Lav

Lav i njegova sujeta koja ga prati na svim poljima života. Ako ga povredite, očekujte osvetu. Lav je egocentričan i želi da se ponaša poput dive, pogotovo ako misli da je oštećen ili povređen na neki način. Kad zna da sa njegove strane nema argumenata, napustiće argument vičući, burno i lupajući vratima. Čak i kada zna da je pogrešio, neće prići prvi, čak i ako se ceo svet sruši. Zbog svoje sujete, oni žrtvuju odnose i prijateljstva koja su gradili godinama.

Škorpija

Škorpijama nije potrebno mnogo da ih naljutite, a ako su ljuti, spremni su za najniže udarce, provokacije, uvrede, a ponekad i psovk.e onome koji im je izazvao gnev. Previše su labilni, njihove reakcije se ne mogu predvideti, a svaka svađa je vrlo emotivna. Kada bude povređen, neće ostati miran sve dok se ne osveti onome koga smatra krivim. Pošto se osveta služi hladno, on će je lukavo pripremiti i čekati pravi trenutak da je sprovede. Dakle, ako se nađete na njenoj meti, nemojte se iznenaditi ako ne znate šta ste učinili- možda će to biti nepromišljen komentar koji ste napisali pre nekoliko godina, a koga se niko ne seća osim Škorpije.