Ozvučio sam suprugu sa najmanjim bubicama, jer sumnjam u njenu vernost

Imao sam srećan brak, a onda sam iznenada počeo da sumnjam u svoju ženu. U Nemačku sam došao kao mlad i u braku sam sa Nemicom već 15 godina. Kum me je doveo ovde sa sobom i našao mi posao.

Poslednjih godinu dana nekako nam ne ide, nismo više intimni, a kum mi je rekao da budem malo pažljiviji. Kad mi je to rekao, kao da su se moje sumnje nekako potvrdile.

Inače, terenski sam radnik, ponekad sam zbog posla 2-3 meseca odsutan od kuće, pa sam, uz pomoć kuma koji je dobro upućen u tehnologiju, naručio male mikrofone i kamere i instalirao ih u celoj kući, čak sam ozvučio i automobil.

Činilo mi se vrlo skupim, ali morao sam da se uverim jer su me sumnje počele izjedati. Umesto da idem na posao, iznajmio sam hotelsku sobu i ceo dan gledao suprugu.

Tri dana se ništa nije dogodilo, a onda je moja supruga prišla jednoj od kamera koje sam postavio u kući i tačno, kao da je znala da je u tom trenutku gledam i slušam, vikala je na mene, obraćala mi se, kako sam je razočarao i uvredio, pa želi razvod.

Bio sam totalno zbunjen i tada mi je rekla da nije toliko glupa da ne primeti ove kamere i bubice po celoj kući.

Iskreno, nisam razumeo kako je uspela da pronađe bubice koje su vrlo male i vešto smo ih sakrili sa kumom. Moja supruga je očito čudo …

Odmah sam otišao kući, molio je da mi oprosti, čak i kleknuo. Da bih se opravdao, rekao sam joj da je ovo bila kumova ideja, a ne moja, da me on ubedio da sumnjam u nju, ali uzalud. Nije želela da popusti.

Bila je toliko povređena da nije odustala od razvoda. Na sudu sam se odrekao kuće u njenu korist, dao sam sve samo da bih joj dokazao da za mene ništa nije vredno osim nje.

Stalno je zovem i šaljem joj poruke, ali ona se ne javlja. Jako je volim i molim je da mi se vrati i oprosti mi, da nam pruži priliku da povratimo svoju ljubav.

Prošla su tri meseca i nadam se da će njen bes proći i da će mi oprostiti. Malo sam ljut na kuma, posle onoga što se desilo i on je nestao, sad kad mi je najpotrebniji prijatelj, a sve je bila njegova ideja.

Očajan sam, ne znam šta da radim, izgubio sam ženu, izgubio prijatelja, izgubio sve dragoceno u životu, bojim se da ne izgubim i posao.