Oženjeni dečko kleknuo pred Andreanu i zaprosio je: Marko ne može da čeka razvod, izvadio prsten u mraku pred stotinu gostiju, pevačica odmah pristala

Andreana Čekić napravila je gala proslavu 35. rođendana, a njen još uvek oženjeni dečko Marko Milošević pred stotinu zvanica kleknuo i pitao je da se uda za njega.

Andreana nije mogla sebi da dođe, sve vreme se smejala i pristala je.

Slavljenica se čitavo veče veselila, bila je nasmejana, a Darko Lazić i Đani su odlučili da je obraduju uz nekoliko pesama.

„Ljubavi, hteo sam da ti čestitam rođendan, hvala ti što postojiš, posle dugo vremena shvatio sam da si ljubav mog života, sve smo prošli, mnogo teških stvari, ništa nas nije slomilo, samo nas je ojačalo. Da li želiš da budeš moja živtona saputnica“, rekao je Marko i izvadio prsten.

Andreana je odmah počela da plače, pala na kolena i počela da ljubi i grli svog dečka, što je definitivno bio znak da pristaje da se uda za njega.

Podsetimo, Andreana Čekić odmah posle razvoda, započela je vezu sa Markom Miloševićem, koji je oženjen i ima dete, a bio je i prijatelj i saradnik njenog prvog muža.

Izvor: kurir.rs