Ovo su sinovi Lidije Vukićević, prijatno će vas iznenaditi njihova zanimanja (FOTO)

Lidijini sinovi lepi su na mamu i obojica drže do fizičkog izgleda, baš kao i ona.

Ipak, od majke nisu nasledili umetnički talenat. Iako im je majka uspešna glumica, njih dvojica su se opredelili za drugačija zanimanja.

Andrej Mrkela, stariji sin Lidije Vukićević, krenuo je očevim stopama i bavi se fudbalom, dok je David pilot.

Lidija je jednom prilikom otkrila kako je vaspitala sinove.

– Bila sam stroga u vreme kada je trebalo da budem takva. Znali su da dobiju malo po guzi kada zasluže. Ne podnosim razmaženu decu koja hoće sve. Zato sam sinove naučila da budu razumni. Ponekad ne mogu da im se ispune sva očekivanja. U kući sam uvek nadzorni organ. Moram da znam u svakom trenutku gde je ko i kako je nešto završeno. Apsolutnu pratnju imam i nad jednim i nad drugim sinom – objasnila je Lidija.

Lidija Vukićević je nedavno u emisiji „Magazin in“ pričala i o tome da pored vaspitanja i genetika utiče na formiranje ličnosti.

– Ipak, koliko god je vaspitanje bitno, postoji ono zrno genetike na koje ne možeš da utičeš. I onda tako sav trud padne u vodu kada vidim da su usvojili nešto od mene ili mog bivšeg supruga – rekla je Vukićevićeva, a onda pecnula bivšeg supruga.

– Zasmeta mi tako kad prepoznam nešto loše što su nasledili od mene, ali više toga lošeg su nasledili od mog bivšeg supruga – izjavila je glumica kroz smeh.

Izvor: pulsonline.rs