Ovo su greške u odnosima koje najčešće prave različiti znaci zodijaka!

Ovan

Ovnovi su ljubazni partneri. Njihova negativna stvar je to što zahtevaju od voljene osobe da stalno dobijaju povratne informacije. Često osećaju da nisu dovoljno voljeni pa ako odlučite da provedete život sa Ovnom, obavezno mu pružite dovoljno pažnje.

Bik

Oni vole stabilnost i ne vole promene, posebno iznenadne. Njihova sposobnost je da u kući stvore harmoniju, ali se dešava da Bik kao partner brzo postane dosadan. Ako želite trajnu vezu i uzbudljiv život, bolje potražite partnera drugog znaka.

Blizanci

Predstavnici ovog znaka nisu relativno pouzdani i lako se menjaju, pogotovo u vezi sa partnerom. Pored toga, mnogi ne uspevaju da razumeju šta Blizanci imaju na umu: ako su njihova osećanja ranjena, znaju kako da izgrade zid vredan srednjovekovnog zamka. I ne pokušavajte da ga uništite!

Rak

Rakovi su romantični i zavisni od partnera, ponekad i previše: pripremite se da primate 20 poruka na sat sa pitanjem šta radite, gde ste i sa kim ste. Da li previše cenite svoju slobodu? Onda zaboravite na Rakove.

Lav

Čak i ako je Lav veoma bolestan, neće tražiti pomoć. Naročito od onih koje voli i poštuje. Uzdržanost i želja da se bori sam sa svojim demonima ne daje uvek pozitivan rezultat. Ponekad partner Lava može razumeti da je nešto pošlo naopako, ali ne shvatiti šta tačno.

Pogodite sami i ne očekujte da će vam ovo tvrdoglavo stvorenje pomoći. Srećno!

Devica

Devica voli preciznost što ih čini idealnim prijateljima. Ali kao partneri, predstavnici ovog znaka mogu da budu vrlo naporni. Nemojte ni razmišljati o bacanju stvari u stanu, ako se Devica uselila u vašu kuću! I nemojte nametnuti svoja pravila igre: to im se ne sviđa mnogo.

Vaga

Vaga voli ravnotežu i ne vole da donose odluke. Stvarno im je teško odlučiti gde ići na sastanak ili šta da kuvaju za večeru. Pored toga, oni mrze da donose ozbiljne odluke: ako želite da povežete svoju sudbinu sa Vagom, budite spremni da će put do venčanja biti dug i bolan.

Škorpija

Škorpioni se brinu o svom srcu i pažljivo čuvaju svoje lične granice, tako da ih nije lako pronaći. Ako nađete način da pristupite predstavniku ovog znaka – neće vam biti žao. Ali potrebna vam je neverovatna energija u tom procesu.

Strelac

Ponekad se u Strelcu budi lovac i on ide u podvige sa svojim lukom i strelom. Drugim rečima, Strelac se lako može promeniti, čak i na štetu odnosa. Žudnja za avanturama među predstavnicima ovog znaka je u krvi, pa je prema njima lojalnost deseta stvar.

Jarac

Mnogi Jarčevi imaju velike probleme da izraze svoja osećanja, tako da izgledaju vrlo hladno. Zapravo, Jarčevi su mnogo bespomoćniji nego što žele da izgledaju: potrebno je samo malo vremena i odgovarajuće atmosfere.

Vodolija

Vodolije žive u svom svetu, gde nisu previše spremni da puste strance. Ne mogu lako da objasne šta im je na umu, a partner može početi da oseća da je njegova Vodolija postala samostalna i da nešto krije od njih. Ako želite ukrotiti Vodoliju, slušajte je vrlo pažljivo.

Ribe

Najčešći razlog za napuštanje Ribe je novac. Predstavnici ovog znaka (naročito muškarci) ne znaju kako da upravljaju finansijama – u svom imaginarnom svetu, slatkiši se i dalje mogu kupiti za lišće koje raste na drvetu. Ako želite vezu sa Ribom morate ga prihvatiti ili preuzeti stvari u svoje ruke: nedvosmisleno nećete moći naučiti Ribu finansijskoj pismenosti.

Izvor: zenskimagazin.rs