Ovo je prva žena Željka Mitrovića: Žarila i palila estradom 90-ih, a evo kako sada izgleda (FOTO)

Željko Mitrović, pre sadašnje supruge Milice, bio je oženjen pevačicom Sonjom. Sonja Mitrović, poznatija po nadimku Hani, bila je devedesetih godina glavna atrakcija na prostorima bivše Jugoslavije.

Ona je tada pevala u najpoznatijim diskotekama, imala hitove i veoma posećene nastupe. Kako kažu, žarila je i palila po svojim nastupima i svi su je obožavali. Sonja je u to vreme uspela da svoju karijeru dovede do samog vrha ali je onda odlučila da se povuče sa javne scene i posveti se porodici.

-Ja sam oduvek više bila privržena deci, mužu, porodici nego karijeri, nikada nisam išla na turneje koje traju po mesec dana, koje su najbolje plaćene, jer nisam želela njih ostaviti, tako da sam ostavila karijeru – ispričala je ona.

Željko i Sonja u braku su dobili dvoje dece, kćerku Sandru i sina Aleksandra.

Sonja je, međutim, u jako dobrim odnosima sa svojim bivšim suprugom, a da stvari budu još zanimljivije, ona je u dobrom odnosu i sa njegovom sadašnjom suprugom Milicom:

-Ja sam s njima u jako dobrim odnosima, naime, ja sam oduvek mrzela izraz samohrana majka, jer nisam, ja imam oduvek veliku podršku kako svoje porodice tako i Željkove, koji su mi pomogli pri odgajanju mališana. – rekla je Sonja.

Izvor: espreso.rs