Ovo je pravi razlog konstantnog raspravljanja između Kije i Dušice: Voditeljka raskinula sa fudbalerom, a on završio sa pevačicom

Kristina Kija Kockar uplovila je u romansu sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević. Naime, Bivši fudbaler Crvene zvezde i pevačica, navodno su se upoznali u Istanbulu, a iste večeri su se i smuvali.

– Kija je u poslednje vreme imala mnogo obaveza oko snimanja emisija pa je pobegla iz Beograda u Istanbul da se odmori od svega, a tamo se videla sa prijateljem, koji odavno živi i radi u Turskoj. On ju je upoznao sa Milošem, koji je sticajem okolnosti bio u Istanbulu. Ovaj bivši vezista Crvene zvezde i FJ Sidnej se dopao Kiji već pri prvom susretu – otkrio je izvor.

– Otad se ne odvajaju. Miloš je očaran Kijom, stalno joj deli komplimente, govori joj da je najlepša žena koju je video, kupuje joj cveće i čini razne romantične gestove – navodi dalje izvor.

Međutim, Kija nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje romansu.

– Nemam komentar. Uživam na odmoru jer ću kad se vratim u Beograd imati mnogo obaveza. Moram da snimam emisije, ali i novi spot – poručila je ona.

Izvor: kurir.rs